gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-09-11 22:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:50/50
Mūzika:pink floyd- wish you were here

emocijas.. bljaa!
nu kaapeec tas viss taa dod pa juutaam? es tieshaam nesaprotu! zinu, ir vakars un taapeec galvaa risinaas dajebkas, tikai ne tas, kam jaabuut..

Kuuldiigaa bija baigais miers.. ar Tapeti aizbraucaam uz Juurkalni, pastaigaat gar juuru. bija tik superiigs miers, veejsh, saule, viljnji.. vnk runaajaam. pirms braukshanas aaraa no Kuldiigas piezvaniiju VINJAM, bet shis neceela, neko braucaam uz juuru un miers! parasti gan VINJSH atzvana, ja nav paceelis, bet tagad nepiezvaniija, skaitaas, ka baigi straadaaja un nevareeja ar mums tuseet.. ceru, ka taa arii ir, nevis, ka speciaali neceela un izvairiijaas.. VINJA draugs no ofisa bij' ieraudziijis manu mashiinu un atcereejaas, ka esam tachu vinjpusee, taapeec piezvaniija un mees jauki paseedeejaam krogaa vnk pljaapaajot.. viss bija tik mieriigi un jauki, tieshaam atslodze no ikdienas un maaciibaam! VINJA draugs bij' zvaniijis arii VINJAM, bet VINJSH esot pateicis, ka baigi daudz darba un nav laika satikties. tik jociigi, ka VINJA draugi grib ar mani kontakteeties, bet VINJSH pats nee.. parasti jau draugi ir tie noraidoshie, bet patreiz liekas, ka vinji ir vairaak ieintereseeti, lai uztureetu kontaktus nekaa VINJSH pats! liidz ar to vairs nezinu, vai maz braukshu 6dien uz VINJA pirti un ja braukshu, tad driizaak iznaaks, ka braucu pie VINJA draugiem, nevis VINJA... redzeesim, kursh aicinaas un tad arii tixs izlemts, braukt vai nee..
necieshu, ka mani shitaa tin ap pirxtu un necieshu, ka ljaujos taam izjuutaam, kas valda, kkaada dzheka deelj! un viss tikai taapeec, ka maaceeja man pierunaat pilnas ausis ar visaadaam muljkjiibaam un es uzkjeeros uz VINJA aakja! un veel plusaa neatljaavos dariit to, ko veeleejos, bet sekoju saviem uzskatiem un principiem.. vot, iegriezu sev un tagad jaaciesh.. bljaa!

smarzhoju peec vaniljas, juuras un miera =)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esers
2004-09-11 23:02 (saite)
Bl! Shitaa ir BL! Pretiigi! Man ar taa izgaaja pretiigi!

(Atbildēt uz šo)


[info]lusija
2004-09-11 23:40 (saite)
vaina ir vinjaa. Ja jau vinja draugi patieshaam gribeeja ar tevi satikties (cik saprotu, ta nebija vieniigaa reize), tad visam ir jaabuut OK.
Varbuut vinjsh vnk saprata savu pretiigi cuucisko riiciibu???

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-09-12 13:44 (saite)
shii bija jau treshaa reize, kad VINJA draugi grib ar mani tuseet, bet VINJSH naf pat tuvumaa, vai arii, ja ir, tad VINJAM ir "svariigaakas" lietas daraamas..
ja VINJSH buutu kko sapratis, tad netaisiitu probleemas no nekaa un nechakareetos ar lietaam, kur naf jaachakareejas.. pietam, vareeja man piezvaniit un peteikt, ka straadaa, taadeelj nevar tikties, bet VINJSH pat klausuli nepaceela, kad zvaniiju, kur nu lai VINJSH veel paarzvaniitu.. es jau neprasu, lai VINJSH manis deelj pamet visus darbus, bet tikai elementaaru pieklaajiibu, ko aciimredzot no VINJA nesagaidiit..
nu jaa, bet varbuut es atkal esmu kko palaidusi garaam un tam visam ir izskaidrojums, ko nevaru patreiz iedomaaties.. muljkje! jo naf nekaadu izskaidrojumu ir tikai lielas ziepes, paaraak patiik man tas cilveeks, lai gan esmu guvusi dazhus ieskatus VINJA personiibaa, bet tik un taa nevaru sev neko padariit.. it kaa domaaju ar skaidru galvu, bet tajaa pashaa laikaa sirds guust virsroku =(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2004-09-12 13:46 (saite)
heh, sirdi ar praatu nepievareet. man patiik teiciens - ja juutas var apspiest ar praatu, tad taas nav pietiekoshi stipras, lai vispaar buutu veeraa njemamas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-09-12 13:52 (saite)
vieniigi patreiz man nodereetu praats, nevis juutas.. juutas ir labas, kameer taas celj, bet, kad posta, tad jaatiek prom no taam.., kas, protams, naf iespeejams.. taapeec, galvu augshaa un tik' uz priekshu, liidz naakamajiem smiekliem un sitieniem! =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-09-12 13:59 (saite)
tas varbuut pat ir pareizais piegaajiens...iespeejams, naaks veel arii citi kaa vinjsh..no kljuudaam maacaas... shii bija, skiet, laba maaciibstunda ar vinju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-09-12 14:03 (saite)
laba gan.. ka nekas naf taads, kaa pirmajaa briidii liekas!
bet vismaz Tu luugtum nezaudee saveejo, straadaajot muljkjiibas..!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-09-12 15:45 (saite)
ar mnai ir taa, ka, peec maaciibstundaam pildot maajasdarbus, aizmirstas stundaas staastiitais...
bet nee - vinjam nebuus tik viegli no manis valjaa tikt :DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-09-12 16:14 (saite)
nez, kaapeec saka, ka no kljuudaam maacaas, bet tajaa pashaa laikaa tas atkaarto veel& veel.. laikam jau taapeec, ka "maaciibstundaa" naf tik pamatiigi iemaaciits, lai to tieshaam iegaumeetu.. vai ir tik labi, ka iemaaciitais aizmirstas, gluzhi kaa peec vasaras briivlaika.. =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-09-12 16:29 (saite)
bet patiesiibaa tak nebuutu interesanti dziivot, ja nepieljautu shiis kljuudas.
Man gan pagaidaam veel veicas - manis pieljautaas kljuudinjas neviens nv ieveerojis...:D bet atkaartojusi arii vairs neesmu:)
mums skiet, ka kluudas var viegli labot. Bet ne jau taa laboshana vien no mums atkariiga. Arii otra puse dara savu, mees nevaram ieprieksh parezdeet vinju vaardus un riiciibu.
Nesagatavotu cilveeku ir ljoti viegli aptiit ap pirkstu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-09-12 16:49 (saite)
protams, ka nebuutu interesanti dziivot! =)
arii sagatavotus cilveekus var aptiit ap pirxtu, iipashi tad, ja vinji beidzot noleemushi lekt un riskeet, lai gan domaa, ka veel valda paar sevi!
jo- juutas ieeedas pamazaam, nemanaami, un to apjaush tikai tad, kad rodas veeleeshanaas atbriivoties, bet nav vairs speeka- taa reiz teicis Remarks.
diemzheel, lai kaa Tu buutu sagatavojies, vienmeer notiks, kas taads, kas patraucees..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-09-12 21:24 (saite)
taapeec jau neiesaka raudziities savaa naakotnee ar gaishregju paliidziibu. Clveeki pat nedriikst zinaat, kas un kaa buus.
Bet man, rdz, piemiit tas nikjis vienmeer izdomaat ieprieksh ko teikshu es, kaa iztureeshos es, ko tas otrs man atbildees, kaa iztureesies...
un tad meedz buut dzilja vilshanaas, ja nenotiek kaa plaanots

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-09-12 21:40 (saite)
jaa, bet dazhreiz viss liekas tik pashsaprotams un viss tieshaam notiek taa, kaa jaanotiek, bet tad bladaac un uz galvas uzkriit kjiegjelis un Tu saproti, ka viss ir pilniigi citaadi un Tev neviens nepaskaidro, kaapeec taa un ne savaadaak! viss apgriezhas kaajaam gaisaa un Tev atliek vien palikt ar muti valjaa un stulbi blisinaat acis!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-09-12 23:38 (saite)
bet ir gadiijumi, kad ar sho apjukumu var tiiri labi aizbildinaaties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mandersons
2004-09-12 17:37 (saite)
toties Juurkalne - tas ir sniedz speekus ne vienai vien vasarai

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-09-12 17:41 (saite)
jaa, Juurkalnee ir tieshaam skaisti.. celjsh uz turieni arii ir jaux, klausoties labu muuziku un risinot shaadas taadas sarunas vai vnk skatoties uz celju un kluseejot (tam, kas pie stuures, nemaz nekas cits neatliek kaa skatiities uz celju =P).. peec tam pastaiga gar juuru un ljaushanaas dabai.. miera uzsuukshana sevii =) un speeka uznjemshana, lai iztureetu liidz naakamajai juuras apciemoshanas reizei...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?