gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-08-19 23:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labs
Mūzika:ādas sēdekļu cd =)

tas ir tik fantastiski!
Tu sēdi un domā- vai ir pienākusi "pieklājīgā" 4diena un drīkstu pavisam nevainīgi VIŅAM piezvanīt? Tu nospried, ka ir pienācis TAS brīdis un jau taisies VIŅAM zvanīt, bet...
atskan zvans un zvanītājs ir, protams, VIŅŠ!!! lai gan biju viņu noraxtījusi un uzskatīju, ka viņš pa visiem 110% man nepiezvanīs un šoreiz ir mana kārta...
nu tad Kuldīga saturies!!! 6dien "mēs" dosim vaļā pa pilnu programmu =)
galvenais ir nekļūdīties un netēlot to kā nav! galvenais ir izrādīt to, kas ir!

ir no tik daudz kā bail.. bet visbailīgāk, ka VIŅŠ ir pārpratis un domā, ka man ir pilnīgi po! ka esmu meitene ar savu dzīvi, saviem uzskatiem un ka neko ar VIŅU negribu.. bail, ka VIŅŠ būs rezervēts un man netuvosies tā kā tas notika Trincstockā.. parasti VIŅŠ pa telefonu runā citādāk, bet tagad mēs nebijām sazinājušies biku vairāk kā nedēļu, jo VIŅŠ gaidīja, ka zvanīšu es, bet es to neizdarīju.. VIŅŠ runāja tik.. pat nezinu.. parasti VIŅŠ ir dzīvīgāks.. varbūt bija vnk nostrādājies!

mana problēma ir tā, ka dzīvoju ar prātu, nevis sirdi.. bet 6dien es to labošu! pavisam noteikti- ja vien VIŅŠ to gribēs...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2004-08-19 23:35 (saite)
ehh, par vienkaarshu veiksmi to nevareetu nosaukt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-20 15:08 (saite)
=)
fantastika& pierādījums, ka dažreiz kāds "tur augšā" par mums apžēlojas!
augstākās pakāpes veixme.. ar palielu mīnusu- 155km- bet arī tas ir kāds čili pipariņš attiecībām!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-08-20 17:19 (saite)
ja to var iztureet (attaalumu, es domaaju), tad par to pat ordeni vajadzeetu pieskirt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-20 18:12 (saite)
nu to es tagad centīšos pārbaudīt un ceru, ka kļūšu par augstākās pakāpes ģenerāli šajā jomā.. tad jau dzīve rādīs, ja jau abi gribēs& būs materiālās iespējas un, protams, patiesas jūtas, tad kādu laiciņu jau viss būs o.k.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]macabre
2004-08-20 22:38 (saite)
taax, saaxu visu peec kaartas un pirmaamkaartaam izgaaziishu zhulti - ko tu, maita, ar savu journaali izdariiji :D? man tagad pat piestaavoshas bildes nau :(
2kaart - ir briizhi, kad cilveeku dveeseles saskaraas kut kur tajaa auxtaakajaa telpaa un tad cilveeki vienk sajuut viens otru. man taa ir pietiekoshi biezhi bijis, pat ir bijushi diivainaaki gadiijumi, so... tas vienk pieraada, ka juusu dveeseles kaukur blakaam plivinaas :)
3kaart, blje, nedomaa ko vinsh grib, dari ko tu veelies! nau nekaa fantastiskaaka par to, ka tevi vienk noskuupsta negaidot vai panjem aiz rokas vai iegruuzh gultaa, tad kad tu it kaa to nemaz negribi un negaidi. ljaujies emocijaa un dziive buus daudz vienkaarshaaka (vakar jau shito teemu apspriedu - slinkums gari un plashi atkaartoties)
P.S. sievietes, ibijo :D
P.P.S. piipeesi, dabuusi pa dibuaa :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-22 13:49 (saite)
neesi tik egoistisks =P pietam, galvenais, ka raxti un ko raxti, nevis kaadas bildes liec iekshaa!!!
man jau ar saak likties, ka muusu dveeseles saak pamazaam blakaam plivinaaties.. vismaz taustaas ar maziem soliishiem viena pie otras!
es jau visu laiku saku, ka man ir probleemas ar nedziivoshanu peec praata likumiem, bet gan ar emocijaam! es jau censhos un pamazaam arii riikojos- driiz sanjemshos dariit visu pilniibaa! =)
zinu, zinu- sievietes, ibijo!!! man jau ar taa liekas =)
njaa, un ar to piiposhanu ir taa, kaa ir, jo kopsh Trinchos atsaaku, taa pagaidaam ir baigi gruuti nebeigt- es jau taa censhos cik maz vien iespeejams!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?