gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-08-02 10:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:smaidosh
Mūzika:ādas sēdekļu cd =)

vienoziimiigi labaakais!
viss, kas notikās Trincstock[ā] vienozīmīgi ir labākais, kas piedzīvots pēdējo mēnešu vai pat gada laikā.. atgriežoties rīgā, Tu saproti vienīgi to, cik te ir stulbi cilvēki, cik mājas tusiņi& sēdēšana kārtējajā kafejnīcā ir stulba un vispār- CIK LABI TUR BIJA!!! laiks tur bija apstājies, nekādu noteikumu, nekādu problēmu (ja nu vienīgi dubļu kaudzes, bet tās bija labās), nekādu strīdu un kautiņu, nekādas steigas un SUPERĪGĀKIE CILVĒKI!!! bohēma viss tiešākajā nozīmē!
ja rīgā Tev kāds pienāk klāt, tad viņš grib vai nu kauties, vai uzmākties, bet tur jebkurš jebkuram varēja pienākt klāt vnk lai parunaatos.., bez nekādām īpašām vajadzībām. iedomājaties, cik forši- smuks džeks Tavā mašīnā stundām vervelē par dajebko, bet nepalaiž rokas.. īsts sapnis! un vēl- gribi aliņu? (pēc 5 sekundēm Tev tāds būs) gribi cigareti? (tulīt dabūsi) naf ko ēst? (nokārtosim) nekāda skopuma, nekādu zagšanu, nekā slikta, tikai pozitivity cilvēki!
vajadzētu tādu zemi, priekš tikai tiem cilvēkiem, ar to visu, kas tur bija- vienīgi dušas noderētu.., jo 4 dienas pavadīt dubļos un bez dušas bija pagrūti- lai gan vakar tā bija pierasts, ka pilnīgi pat negribējās mazgāties, vienīgā doma bija- kā tikt tur atpakaļ?!?!? bet tas naf iespējams- vēl ilgi būs lomkas pēc Trincstock[as].. skatīšos bildes un skumšu, atceroties visu to labo..
ja, piem., Tu aizej uz kādu tusu, Tu tik un tā turpini domāt par savām problēmām, Tu neatslēdzies, bet šeit viss bija citādāk- 4 dienu laikā man nereizi neienāca prātā, ka mani k-kas satrauc& nomāc, nereizi es negribēju mājās, tā bija pilnīga ļaušanās, lai notiek, kas notikdams- es izskatījos pēc briesmoņa, manu mašīnu klāja 3-5cm bieza dubļu kārta, velkot mani iestiga pat džips, kurš vilka ārā busiņus, bet man pateica- sorry, bet es nevaru Tevi izvilkt, meklē traktoru.. tā nu mani izvilka ar traktoru& govs ķēdi, nevis vnk trosi (pietam, mana mašīna ir uz pusi augstāka nekā pārējās, bet tik un tā palika lauka vidū.. tur atlika vai nu smieties, vai raudāt- es izvēlējos smieties!

GRIBU ATPAKAĻ, MAN TE NEPATĪK, GRIBU PROM PIE LABAJIEM CILVĒKIEM!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2004-08-02 10:24 (saite)
Taa ir vienmeer peec kkaa tieshaam fantastiska! Tikai...laba daudz nevajag!

(Atbildēt uz šo)


[info]sveetaa_seeta
2004-08-02 11:29 (saite)
prieks, ka varēji atpūsties no smirdīgās ikdienas.
starpcitu, redzēju gailītī-g nopērkamu pink floyd grāmatu komplektā ar 8 cd un arīdzan kartiņām. es tev la`bāk tālāk nestāstīšu, jo uzzinot cenu, daži var izkrist pa logu. (kaut gan, ja visu saskaita, tā cena ir tikai loģiska un pat tīri apmierinoša)

(Atbildēt uz šo)


[info]skyfishs
2004-08-02 11:46 (saite)
Nu, nav jau tik traki! Tas vairāk ir iekšējās brīvības jautājums! Nomainoties videi nomainās arī civēka sensi. Pēc pāris mēnešiem tu sāktu pamanīt negācijas arī tur! Atrastos arī kāds, kas rokas palaistu utt.. Nu par tiem aliem, paiku utt - fakc - dzīves līmenis tur ir augstāks. Runājot par roku palaišanu - arī te nemaz tā nepalaiž! Un attiecībā uz ārzemju viesiem (iečekoji?) jo sevišķi! :) Pie mums pat ir tāds prikols, ka ja tu meitenei mašīnā neuzmācies - viņa uzmet lūpu un visiem vēl mēnešiem stāsta ka tu esot zilais :)

(Atbildēt uz šo)


[info]nee
2004-08-02 12:46 (saite)
ooo, zheel, ka man nebija ne mazaaku ceriibu tur buut, jo esmu Daanijaa. Es tieshaam to veeleejos, brrr, skumji

(Atbildēt uz šo)


[info]macabre
2004-08-02 19:46 (saite)
gribeeju ieraxtiit kauko gudru, peec tam izdomaaju, ka ieraxtiishu savu poustu par tiem notikumiem, kad tixu maajaas, es gan tur relatiivi mazaak pavadiiju, bet patiesiibaa laikam ne sliktaak :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?