gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-02-11 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mīļotais ieminējās, ka ir īstais brīdis, lai kkur dotos ar erasmusu, kaut praksē uz dažiem mēnešiem, ķip skola kko tādu piedāvā..
lūk, viņam ir sajūta, ka tagad tas ir jādara.

es, protams, nesaprotu, kurā vietā ar veselo saprātu draudzējoties, tagad ir īstais brīdis, lai ņemtu bezalgas atvaļinājumu un dotos prom no LV, protams, ja vien nav atcelta doma par kāzām, bet to es laikam garām nebūtu palaidusi..


nenoliegšu, ka tas varētu būt vērtīgi, tāpat arī interesanti, mums abiem, bet ne jau tagad, kad svarīgs ir katrs lats!
vēl jau mēs varam kāzas pārcelt uz rudeni, tad iznāktu Jamaikā visu štelli noorganizēt, bet ir sajūta, ka pārceļot kkas pārdegs (kā izteicās viņa draugi, kad mēģināju šo sajūtu aprakstīt), nezinu, vnk liekas, ka nevajag..


bet vispār doma par iespēju, kad viņš vismaz mēnesi, vai pat vairāk ir prom kkā uzrunāja.. būtu interesanti paskatīties, vai ilgojamies, varbūt pat saprast, vai kāzas nav pārsteidzīgas.. un vispār, es tak nekad neesmu dzīvojusi patiešām viena- tik nezinu, kā varētu izvilkt galus ar savu algu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]samantta
2009-02-11 14:01 (saite)
ļauj viņam doties erasmusā, jo tā ir vērtīga pieredze un šāda atšķirtība ir lielisks pārbaudījums kāzām. mans draugs uz nenoteiktu laiku ir anglijā un mums ir noruna, ka ja tad kad viņš atgriezīsies, mēs būsim izturējuši - saderināsimies! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-02-11 17:41 (saite)
es jau nevaru neko ļaut/neļaut..
vnk ja mēs esam nolēmuši precēties, tad tagad braukt prom un ņemt bezalgas atvaļinājumu, būtu pilnīgs stulbums, jo kāzām tad mums nesakrāt, vēl jo vairāk nav zināms, kā vispār izdzīvot (bet tā jau ir mana problēma, ka man pārāk maz maksā un bez viņa algas, man būtu jāēd 4x nedēļā)..
protams, atbalstu, ka tā būtu interesanta pieredze mums abiem, bet tad vajag pārcelt kāzas uz nekonkrētu laiku, nevis sapņot, ka tik un tā spēsim to atļauties.. pietam, man liekas drusku pa gaisiem tā ideja, ka cilvēks, kurš strādā savā sfērā, ņem uz sazin kādu laiku bezalgas atvaļinājumu un dodas prom, lai izietu praksi citur.. kurš vispār mūsu apstākļos labprātīgi atsakās no darba un algas, pietam, riskē, ka darba devējs viņam pateiks "visu labu" uz visiem laikiem un vēl nopriecāsies, ka nebūs jāizvēlas, kuru darbinieku atlaist, jo darbinieks pats sev kapu izracis..

bet nu tā jau ir mana problēma, ka esmu reāliste, savukārt viņš tāds pa gaisiem.. katrā gadījumā nekur jau viņš pagadām nebrauc, un diez vai vispār brauks, bet ja nu brauks, tad tikai priecāšos, ka varēšu kādu laiku padzīvot viena :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?