- 3.5.06 21:25
- tikko pagatavoju kartupeļu-batātes biezeni pēc roņa kunga receptes ar roņa kunga ieteikto instrumentu. piedevās sparģeļi, ātri apcepta jaunlopa gaļa un šitaki sēnes ar sīpliem (arī apceptas). viss bez jebkādiem taukiem, cepšanai - nepilnas 2 tējkarotes olīveļļas.
starp citu, esmu zaudējusi jau 4,5 kg. - 16 rakstapiebildīšu
- 3.5.06 21:29
-
kā jūs visi varat tur gatavot kā negudri!? man nekas nekad nesanāk
- piebilst
- 3.5.06 21:35
-
miera vējos, vecīt!
- piebilst
- 3.5.06 21:50
-
pff
- piebilst
- 3.5.06 21:38
-
Spoži. Man šovakar ēdienkartē 1,5 l negāzētā minerālūdens - izdzēru, ka nemetas - un biezpiens ar kefīru un lokiem (biezpienam šodien beidzās derīguma termiņš, to vajag apēst, citādāk būs kirdik. Kefīrs arī, šķiet, iet uz savu loģisko realizācijas galu). Bet vispār garšīgi :/
- piebilst
- 3.5.06 21:47
-
normāli. es esmu sākusi dikti smalki gatavot, kopš ieturu diētu - jo ir divi pamatprincipi: ēst daudz, ēst nebarojošu.
burtiski, nepārspīlējot - 5 minūtēs, ieskrējusi mājās darba pārtraukumā, varu pagatavt sev gurķu-garneļu zupu. Fiksi sarīvē 2 gurķus, pielej kefīru vai vēl labāk rjaženku, piespiež 2 daiviņas ķiploka, drusku citrona sulas, dilles, piemet no bundžas garneles, ko taupības labad var atjaukt ar sagrieztām knabju nūjiņām. mēli var norīt. klāt piegrauž tostermaizīti, graudaino, bez sviesta, protams. bet priekš kam es tev to stāstu, tev taču nav tādu problēmu. - piebilst
- 3.5.06 21:48
-
Tu pastāsti, pastāsti. Veselības nekad nevar būt par daudz.
- piebilst
- 3.5.06 21:49
-
ē, skukiņ, baigi garšīgi izklausās, receptēs vajag dalīties, tas tiesa
- piebilst
- 3.5.06 21:56
-
kad būs vairāk laika:)
- piebilst
- 3.5.06 21:50
-
Stāsti vien, moš man arī iepatiksies ideja :)
Tā ir kaut kāda īpaša sistēma, vai arī Tu pēc izjūtas? - piebilst
- 3.5.06 21:57
-
tie pamatprincipi ir no svara vērotājiem.
- piebilst
- 3.5.06 21:57
-
A tie ar asinīm neparaksta zvērestu, ka nevienam neizpaudīs konkrētas receptes un rīcības plānus? :)
- piebilst
- 3.5.06 22:03
-
nē. es varētu visu izstāstīt, un esmu jau cibā stāstījusi - bet tiešām nav laika.
- piebilst
- 3.5.06 22:04
-
saplucinātas salātlapas
svaigs gurķis
melone
tuncis no burkas
drusku tunča sula - piebilst
- 3.5.06 22:05
-
sanāk salāti, gluži gardi. :)
- piebilst
- 3.5.06 22:21
-
jā, man tikai vairs negaršo tuncis pēdējā laikā.
- piebilst
- Ja jau zaudēji četri komā pieci kāgā.
- 5.5.06 10:48
-
Tad kas ta no Tevis būs palicis uz vasaras beigām? Ziemā salsi no! Nebūs kažociņa. Un Roņa kungs jau nu nav rādītājs. :)
- piebilst