20 Maijs 2010 @ 14:11
No viens līdz galam.  
Mana pēdējā mācību diena vidusskolā.
Graujoša.
Par to, ka biju godīga, puse klases mani tgd noliek. Vareni! Liku k-vēsturē atzīmes ar skolotāju. Un visi domā, ka es vilku uz leju + man nemaz 10 10 nesanāk, lai gan visiem max atzīmju skaits bija 9, bet man 11. Tas nekas, ka es biju vienīgā, kas stundās kaut ko runā un tā. Labi, lai viņi iet ellē!
Tā tad - 10. Tas liekas par mazu, lai novērtētu manu izcili labo k-vēstures darbu, bet nekas.
Pati pati pirmā skolas diena (1.klasē) arī nebija nekāda medus maize. Es nevienu nepazinu, jo biju no laukiem.
Skatoties uz atzīmēm - varēju jau labāk. Varēju? Tad kāpēc nesaņēmos? Laikam bija par grūtu sevi pārvarēt un darīt visu vēl cītīgāk, bet tās ir tikai atzīmes. Ar tām dzīves viedumu nenovērtēt.
Vēl pie šīs skaistās dienas... Sanāca tāda īsa, jo man nenormāli sāpēja vēders. Knapi atstūrēju līdz mājai. Tagad jau viss ir kārtībā un varu izbaudīt to, ka nav neviena mājas darba. Tie gan man pietrūks. Ja uzdevu nav par daudz, ir labi un interesanti.
Tagad tikai vēl pēdējie soļi un viss. Gan jau būs kaut kāds pirms-eksāmenu stress, bet pašreiz nekā nav.
Esmu visai labā omā, ja neskatās uz šodienas notikumiem :)


Tags:
 
 
Garastāvoklis:: relieved
Skaņa: Odessa - Caribou
 
 
( Post a new comment )
visu_vai_neko[info]visu_vai_neko on 20. Maijs 2010 - 23:21
Saki, ka tās ir tikai atzīmes? Tad kāpēc šodien tik pamatīgi nopūlējies, lai dažiem atestātu pabojātu?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Edis: Albert Camus[info]tie_puteksni on 20. Maijs 2010 - 23:37
Neviens tak neko nebojāja. Cik katrs bija pelnījis, tik arī dabūja. Jēga vilkt uz augšu? Mani interesē ko viņi plāno darīt augstskolās, arī dīgs, īdēs un pinkšķēs par to, ka ieliek tik, cik katrs pelnījis. Savāda tā domāšana Jums.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
visu_vai_neko[info]visu_vai_neko on 20. Maijs 2010 - 23:41
Šobrīd runa iet par cilvēcīgumu un klasesbiedru solidaritāti, nevis cipariem. Neviens nevēlas, lai viņu atcerās kā pēdējo bitch. Savādas prioritātes Jums.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 20. Maijs 2010 - 23:43
Piemēram tev?
Tu esi par stulbu, lai dabūtu 10, jo pat nesaproti to, ka ne jau es kaut ko ietekmēju. Un vai ir mana vaina ka jūsu stulbās klases īpašie cilvēki ir par ģeniālu, lai atnāktu uz stundām. UN VĒL neviens viņiem vai tev nelika izvēlēties k-vēsturi. Varēji iet dziedāt, sasodītā kāļu vācēja!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
visu_vai_neko[info]visu_vai_neko on 20. Maijs 2010 - 23:57
Es nerunāju par sevi un kāda tev vispār daļa gar manu superīgo klasi? Mēs viens otru atbalstām, nevis spļaujam sejā, ko šodien veiksmīgi izdarīji tu. Dzīvē tālu tiksi, kur nu vēl ar tādām kultūraugu zināšanām.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
elina[info]colder_ on 22. Maijs 2010 - 08:26
Tā jau visas klases saka "viens otru atbalstām", bet paskaties atpakaļ uz visiem gadiem, kādi patiesībā esiet bijuši? Taču katrs dzīvo savu dzīvi!!!!!!!!!! Tev tur kaut kāda Anna un Pēteris dzīvē liks pamatu tavai? Nē. Tu pati atbildi par savu, tāpēc labāk atver k.vēstures grāmatu un beidzot to izlasi, sapratīsi,kāpēc ne tu, vai šī Anna un Pēteris, nepelna 7;8;9....
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
nepiš[info]antijahve on 21. Maijs 2010 - 00:42
Lūk, šis bija patiešām smieklīgi :D
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 21. Maijs 2010 - 09:04
Kas tev ko jautāja???
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
coco chanel[info]cooca_coolla on 21. Maijs 2010 - 01:39
"Tā tad - 10. Tas liekas par mazu, lai novērtētu manu izcili labo k-vēstures darbu, bet nekas. "

ej nost,Ieva , šis teikums vnk iespārda.
paņem 2h muzejā un pusi no vielas, kas tev jāstāsta, pārveido un aptrīd gide.
ar tādu domu tālāk dzīvē tiksi!

pieņemsim, ja man būtu tāda iespējā novēŗtēt savus klasesbiedrus..hmm
godavārds...man būtu vng vai viņi mācās uz 3 vai 9..
un vēl kā es viņiem vilktu uz augšu.līdz pēdējam.


"Mani interesē ko viņi plāno darīt augstskolās, arī dīgs, īdēs un pinkšķēs par to, ka ieliek tik, cik katrs pelnījis. Savāda tā domāšana Jums."

un jā, šis

lai nu kā, es uzskatu, ka svarīgas ir netikai zināšanas, ko brutāli atstrādā no grāmatām pārveidojot pa savam, bet arī komunikācija ar cilvēkiem.Un ja šī komunikācija spēj tev pacelt tavu līmeni, kaut vai attieksme, kāpec gan to neizmantot.


hahaha. un par "visu vai neko"-viņa tiešām nav par stulbu, lai dabūtu 10.
viņa ir viena no gudrakajiem un čāklākajiem cilvēkiem, ko es pazīstu.
droši vari to neapstrīdēt.

un vispār, es atzīstu, ka esi gudra meitene, pilnīgi nopietni.
bet kpc ir žēl pavilkt savus klasesbiedrus.Es nesaprotu, tas taču neietekmēs tavu dzīvi. Kaut kāda skaudība, ka viņi dabūs atzīmes, ko nav pelnījuši? or smt...


(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 21. Maijs 2010 - 09:04
Nu velns! Cik stulba tu esi? Man nekas nevienam nebija ne jāvelk uz augšu, ne leju. Un tā arī darīju. Cik iznāca, tik ir.
Punkts. Man pie kājas jūsu sūda atzīmes, bērnudārz!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
con_anima[info]con_anima on 21. Maijs 2010 - 09:48
acīmredzot nebiji nemaz tik godīga..

pluc vēl tas, ka viedokli par tavu viedumu stipri grauj tavas atbildes uz neapmierināto komentāriem, kuros vienīgais, ko vari pateikt ir - tu nu gan esi stulba! :D
es vārdu 'stulba', lai kādu apsaukātu (jā, tieši tā, apsaukātu) lietoju max līdz 5.klasei, jo citus toreiz nezināju.

(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 21. Maijs 2010 - 09:58
Cik žēl, ka līdz 5. klasei tik maz zināji.
Vārds "stulba" izskan tik daudzas reizes ne jau tāpēc, ka es citus nezinātu, bet tāpēc, ka viņas citos vārdos nevar apzīmēt, ja nu vienīgi, alkoholiķes utt.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
blueberry[info]alisio on 21. Maijs 2010 - 16:54
ēeeej tu nost, cik tizli :D:D:D:D:D es nedomāju, ka tu par mani domā kko labāku, bet nu man ir dziļi vienalga. tā kā arī pateikšu ko domāju. tas par to - es esmu par gurdru.. bija vnk vāks :D un anna noteikti ir pelnījusi 10, wtf, kā tu vispār vari salīdzināt kko - tas ka paņem stundu muzejā, nenozīmē, ka tagad esi visgudrākā! vari man tagad teikt, ka es neko nezinu, bet es zinu. ak dievs, šie komentāri ir vnk smieklīgākais, ko esmu lasījusi pa ilgu laiku, vnk, fail tev ieva.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
elina[info]colder_ on 22. Maijs 2010 - 08:36
Tu esi gudra? Ja? A, kāpēc pielietojam žargonvalodu un kau kādus vārdus kā 'fail'? Ko tas nozīmē? Un tādu teikumu kā "vnk vāks" gudram cilvēkam valodā neeksistē. Hmmm.... Meitenīt , mīļo, nomierinies, mēģini saprast, ka jūsu pelnītajām atzīmēm NAV nozīmes dzīvē. Kur tev k.vēstures atzīme maizi dos, kad tiksi prom no vecāku azotes? ja esi gudra k.vēsturē, tad arī attīstīsies šajā sfērā, un kāpsi uz priekšu, bet ja nē, tad nē, un attīsti savu talantu priekšmetā, kurā dabūji sev patīkamu atzīmi.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
visu_vai_neko[info]visu_vai_neko on 22. Maijs 2010 - 22:01
Bet acīmredzot pati esi ārkārtīgi gudra, ja matemātikā vari dabūt 2, nezini, ko nozīmē fail un neatžķir žorgonu no barbarisma.

Tu reāli runā kā ome. Get a life.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]bjustinja on 21. Maijs 2010 - 12:43
Tu laikam priecāsies, kad beidzot vidusskola būs cauri? Es baigi priecājos, kad mani pamatskolas gadi bija beigušies un sākās vidusskolā. Nu ok, mani mazliet biedēja tas, ka mani topošie klasesbiedri bija daļa no vecās klases, bet laikam jau tā feinākā daļa, jo godīgi sakot mani vidusskolas gadi tik tiešām ir vislabākie ko es atceros :)
Lasiju komentārus šim cibojumam un sasmējos par to, ka visi kkā pārmetas/cepas par to 10. Nu ak šaumsas :D Tas ir tikai cipars un viss. Man, kā studentei tie cipari augstskolā vispār neko nav nozīmējuši! Ja nu vienīgi jo augstāks cipars, jo lielāka iespēja saņemt budžetu vai stipendiju. Es, protams, nedabuju ne vienu, ne otru, jo mani kursabiedri ir daudzreiz apņēmīgāki nekā es. Bet nu dzīvē novērtē ko citu nevis tikai plikus ciparus :)
Cerams, ka ar eksāmeniem tiksi viegli galā ;)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 21. Maijs 2010 - 21:21
Jā, es priecāšos,kad tas viss beigsies. Žēl būs tikai,ka gāju šajā skolā un šādā klasē. Bet nekas. Man ies labāk :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
elina[info]colder_ on 22. Maijs 2010 - 08:33
O,jā, tev ies labāk. Malacis,ka esi melnā aita dumju aitu barā. Tie,kas domā,ka jāčupojas un "viens otru atbalsta" ir pilnīgas muļķības!!!!! Paies pāris gadi, sapratīs,ka vidusskola viens pīpis, dzīve tik sākās.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
elina[info]colder_ on 22. Maijs 2010 - 08:31
ā, cik mīlīgi lasīt mazo 18 gadīgo meitenīšu dusmas. Nu, come on, pieaudziet, vai nevienam no viņiem nav teikts,ka šīs atzīmes nekam neder?????

Es ,velns parāvis, smu trijās augstkolās stājusies, un NE REIZI nav ņemts vērā manas atzīmes vai vidējā, vai to,ka man algebrā bija 2 un citi bullshiti. DZĪVE NESASTĀV NO ATZĪMĒM. TU PATS TO RADI, KĀDU VĒLIES.

Prieks par tavu 10, bet pati saproti,ka tam nav nekādas nozīmes. Ja studēsi k.vēsturi, tad to,ko tur apgūsi būs nozīmes, ja kād sno šiem dīcējiem ir domājis apr k.vēsturi studēt, tad uzreiz jāsaka, ka nav jeģa,sja nespēj 10 uzraut par priekšmetu, kas sirdī un dvēselē.


(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 22. Maijs 2010 - 13:19
Mana nākotne būs visai maz saistīta ar k-vēsturi, man vienkārši patika tās stundas. Tās bija vienīgās, kas sagādāja prieku (no stundām), lai arī bija jādara daudz.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on 22. Maijs 2010 - 10:25
vakar con_anima ar kko runāja par šito un pilnīgi netīšām uzgāju

nepazīstu ne autoru, ne daļu komentētāju,bet pēc visa izlasīšanas man patiešām šķiet, ka bloga īpašniece ir sevī iemīlējusies, iedomīga un vienkārši ļauna. un Tu vari strīdēties pretī, teikt, ka Tev ir vienalga vai darīt, es nezinu, ko, bet rezultāta jau tam nebūs, jo dzīvē Tev laime ar šādu attieksmi nebūs necik.

nekad mūžā man neienāktu prātā kādam kko vilkt uz leju, ir pelnījis vai nav - tā nav mana darīšana, es darītu to, ko pienākas darīt labam cilvēkam, t.i., pavilktu uz augšu, jo kas man, ellē, dirsu plēš, ja kādam ir laba atzīme?

(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 22. Maijs 2010 - 13:23
Man patīk, ka kāds runā par mani.
Jā, tev pilnīga taisnība par vienu no manām pusēm - sevī iemīlējusies, iedomīga un vienkārši ļauna. Bet vai man nebūs laime? HĀ! Man jau tāda ir. Es nekad netaisos kaut ko nepelnīti celt uz augšu vai leju. NEPELNĪTI.
+ Tev nav nekādu tiesību par kaut ko spriest, ja nezini situāciju. Punkts.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on 22. Maijs 2010 - 14:38
man ir tiesības spriest par visu, ko es vēlos. un kādreiz arī man likās ka būt blēras wannabe ir reāli forši, bet tad es aplauzos un sapratu, ka dzīvot tā, lai vecākiem nav kauns un citiem patīku, ir daudz jaukāk. to, kāpēc nekad nebūsi līdz galam laimīga, varu pierādīt kādos miljons aspektos
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)