sirualsirual ([info]sirualsirual) rakstīja,
@ 2015-11-08 21:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pēdējā laikā esmu jutis +/- vienmēr klātesošu vilšanās sajūtu, piemēram, ka jūtos "neīsts" un "nevērts saprašanas". šodien bija ļoti jauki apskatīties, kas notiek mežā. tomēr pievilcīgāki liekas džungļi, kuros draudi ir akūti, nekā latvijas meži, kuros tie uzglūn lēnām, bet pamatīgi. lai gan tas gan jau tāpēc, ka neesmu bijis džungļos.

vēl gribēju pateikt, ka ir svarīgi nodoties ikdienas straglam, jo caur to efektīvāk atklājas cilvēciskās grūtības, nekā ikdienā pārcilājot "lielos tematus", jo uzreiz ir konkrēti piemēri, pēc kuriem atsaukties. vēl gribēju pateikt - it's pretty fun watching you guys, hope you don't mind too much.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teja
2015-11-09 00:13 (saite)
man ir teorija ka LV visi ir mazliet neīsti un kaut ko slēpj tādēļ, jo tik mazā ekonomikā cilvēki vienkārši nevar atļauties sekot principiem un vērtībām, neejot uz morāliem un materiāliem kompromisiem
atceros neskaitāmas virtuves sarunas kur cilvēks, sasniedzot zināmu stāvokli, izplūst asarās vai nožēlā par to, cik viņš ir tukšs un sekls

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirualsirual
2015-11-09 13:47 (saite)
izvēles šeit ir daudz mazāk, tasskaic, bet piem. pimpim būt te ir daudz vieglāk, jo latviešu komunikācija bieži ir brutāli tieša (izņemot kad nav) un daudzējādā ziņā kapitālisma nesabojāta ("jo kur tad citur to putru pirks"). šis konkrētais "slēpšanās" un "būšanas neīstam" gadījums, ja pieņem, ka viņš pats var to zināt, gan vairāk saistīts ar zemu pašvērtējumu un visāda veida vājumu ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?