Lacy F ([info]panacea) rakstīja,
es, protams, grāmatu neesmu lasījusi, bet tevis iepostētajā revjū man patika tā diētas daļa, kas bija: [eliminate] overconsumption of processed foods, carbs, sugar, and seed oils

toties problēmas bija ar šo: target nutrient-dense protein (grassfed meat, pastured chickens and eggs, fish high in omega-3 fatty acids [ie, the SMASH fish: sardines, mackerel, anchovies, salmon, herring], shellfish, liver and other organ meats),.. while minimizing consumption of all carbs, sugars, and most fruits (other than avocados, olives, blackberries).

tikai pēc šī piemēra izklausās par daudz proteīna un pārāk maz augļu. rezultātā ir nesabalansēta diēta, un kā jau es pilnīgi piekritu kemunei - ja nenēd kaut ko vienu, tad ēd kaut ko citu, lai tās kalorijas dabūtu, bet tas vairs nav balansēti un rada problēmas.


toties atlantic rakstam (pārskrēju pāri, ļoti neiedziļinājos) ir problēma tāda, ka tā ir association study, tātad rezultāts ir correlation nevis causation. plus tas paaugstinātais cukurs paātrina cognitive decline, bet nav jau skaidrs, vai rada. nu, jo nevienam nav skaidrs, kas tad rada alcheimeru. pie tam, sabalansēts uzturs arī to cukuru drīzāk turētu balansā, nekā nesabalansēts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?