Lacy F ([info]panacea) rakstīja,
ai nu, tagad to alcheimeri un kā nu viņu ar panacejām ārstēs piesauc visi pseidozinātnieki pēc kārtas, kamēr zinātniski diezgan skaidrs ir tas, ka skaidrs nav nekas. ja būtu tik simple solution to a complex problem, tad to zem pūra tā neslēptu.

par diētas nozīmi uz alcheimeru diez vai pateikšu labāk kā vikipēdija: https://en.wikipedia.org/wiki/Alzheimer%27s_disease#Diet

man liekas, ka priekšstats par uztura balansu ir diezgan labs, tas ir arī daudz pētīts un tās rekomendācijas arī tādas vienkāršas kādas ir tādas ir, very little magic. es teiksim tajā tavā rakstā atradu tikai tādas šaubīgas pārdomas par tēmu nevis evidence-based science:

By all estimates, obese people are not happy. The question is whether their unhappiness is a cause or a result of their obesity. At this point we can't say for sure, but it is entirely possible that both answers are correct.

aptaukošanās ir liels veselības risks (daudzu iemeslu dēļ) un pārmērīga cukura ēšana mēdz novest pie aptaukšanās. then again, pofig ko ēdīs, ja būs uzņemtas vairāk kcal nekā nosvilinātas, tad apresnos, cukurs vai nē.

atsauce: man ir maģistra grāds vielmaiņas slimības


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?