Tue, Oct. 18th, 2011, 02:10 pm

Ja kaut kas ir neēdams un baiss, tad to sasmalcina, apber ar garšvielām un štopē tik iekšā. Tais pašās "mājas vecmāmuļas pēc senču receptēm ar mīlestību darinātajās" desās ir sabāzti kauli, āda, spalvas un vispār riekstu čaumalas. Bet tas viss ir smalki sablenderēts un tamdēļ iet uz urrā par 90 santīmiem kilogramā.

Tāpēc es ar aizdomām izturos pret tādu aukstākās spranču kulinārijas parādību kā krēmzupas...man ir aizdomas, ka tie ir visādi pārtikas atkritumi, kas sablenderēti un pasniegti kā aplam smalka virtuve. Jā, jā, "vecmāmuļas receptes", "es reiz biju Sprancijā, Tulūzas Pavāru Akadēmijas Universitātes Prezidija Koncilā un to visu taisa no visaukstākās kvalitātes blablabla", bet sablenderēts ēdiens, kuru es neesmu redzējis pirmsablenderēšanas stāvoklī, manī neizraisa uzticību.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:21 pm
[info]traffico

Foto vai labāk- pievienots video situāciju uzlabotu?

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:29 pm
[info]sirdna

Stāsts, ka kāds kaut kur kaut kad, iespējams, ir pagatavojis krēmzupu ne no vecu kartupeļu mizām un logu ķites, mani nomierinās tikpat labi, kā stāsti, ka miljardiem cilvēku ir lidojuši ar lidmašīnām un tikai pavisam nedaudzi ir brēkdami gāzušies zemē no desmit kilometru augstuma.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:34 pm
[info]traffico

Tad tu pieļauj iespēju, ka es SEV tādu taisītu? Nu ar mizām, ķitēm un ko tik vēl ne? :)

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:39 pm
[info]sirdna

SEV nē. MAN? Ceru, ka nē. Nezināmam klientam, kurš varbūt nemaz nav labs cilvēks - obligāti un ar dziesmu!

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:30 pm
[info]unpy

Proti, kotletes Tev arī šķiet aizdomīgs ēdiens?

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:38 pm
[info]sirdna

intersants fakts par kotletēm, kuru jūs negribējāt zināt, bet ir jau par vēlu.

No tām, kuras paņemtas ēstuvēs vai nopirktas veikalā un vēlāk uzcepinātas, man ir nejauki dedzinoša sajūta puncī. No tām, kas samaltas, sajauktas un saceptas mājās, tādu simptomu nav.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:48 pm
[info]bozena

Tas būs tā saucamais pārdedzināto, veco eļļu efekts.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:52 pm
[info]sirdna

Tas neizskaidro, kāpēc tas parādās arī tad, kad to pusfabrikātu cepj mājās. Eļļa svaiga, spiesta no jaunavīgām olīvēm, vai kaut kā tamlīdzīga.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:31 pm
[info]fjokla

es vakar vēroju žūpiņas autobusā un tur gāja vaļā žūpu flirts un džeks mamzeli nosauca par doktordesu, par ko viņa traki sašuta un tā koķeti zvetēja viņam pa krūti, ar otru roku laistīdama sulu pa salonu, tad viņš mierinoši un gandrīz pat maigi teica- nulabi, - medniekdesiņa un viņi salīga mieru

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:41 pm
[info]sirdna

Ak...kaut kā zūd vēlēšanās dzīvot.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:47 pm
[info]bozena

Kāpēc? Vai ar tevi sen neviens tā nav flirtējis?

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:49 pm
[info]sirdna

Sen gan. Kaut kad deviņdesmito sākumā, autostacijā gaidīju busu un viens bomžu tantuks sāka piecirst, Kungs apžēlojies...

Tue, Oct. 18th, 2011, 03:17 pm
[info]bozena

Draudzenes vīram reiz vasarā, iekš auto stāvot pie pie sarkanās gaismas, pie lodziņa pienāca bomžu dāma un piedāvāja par LVL 2.00 veikt minetu, kas esot ar evērojamām atlaidēm, jo citiem, lūk par LVL 3.00 tāds pat pakalpojums tiekot piedāvāts.

Tue, Oct. 18th, 2011, 03:22 pm
[info]sirdna

Pa lēto.

Man bija smalkāka dāma, vispirms pieprasīja vakariņas stacijas restorānā un tikai tad veidot nopietnākas attiecības.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:46 pm
[info]bozena

Vispār jau viss, kas sasmalcināts, zaudē vitamīnus ar gaismas ātrumu, tāpēc baigi benderēt, ja to var dabūt iekšā un / vai sagatavot saprātīgā laikaposmā neblenderētu, tiešām nav jēga.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:50 pm
[info]sirdna

Pamatā blenderējam saldējumu ar kondzeervētu sulu, kurā visi vitamīni jau sen miruši mocekļu nāvē.

Un nē, es nezinu, no kā taisa saldējumu, un negribu zināt.

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:51 pm
[info]lavendera

caureja nenāk brēkdama

Tue, Oct. 18th, 2011, 02:53 pm
[info]sirdna

toties atsvaidzina pelēko ikdienu.

Tue, Oct. 18th, 2011, 04:38 pm
[info]biezpientaure

Uz pareizā ceļa esat, biedri! Un tad vēl kompji, kurus nemaz nav paredzēt attaisīt - tur droši vien saliek tos pašus x86 dzelžus, un tikai nosauc par batāti vai, teiksim, ābolu.