|
Tue, Oct. 18th, 2011, 02:10 pm
Ja kaut kas ir neēdams un baiss, tad to sasmalcina, apber ar garšvielām un štopē tik iekšā. Tais pašās "mājas vecmāmuļas pēc senču receptēm ar mīlestību darinātajās" desās ir sabāzti kauli, āda, spalvas un vispār riekstu čaumalas. Bet tas viss ir smalki sablenderēts un tamdēļ iet uz urrā par 90 santīmiem kilogramā. Tāpēc es ar aizdomām izturos pret tādu aukstākās spranču kulinārijas parādību kā krēmzupas...man ir aizdomas, ka tie ir visādi pārtikas atkritumi, kas sablenderēti un pasniegti kā aplam smalka virtuve. Jā, jā, "vecmāmuļas receptes", "es reiz biju Sprancijā, Tulūzas Pavāru Akadēmijas Universitātes Prezidija Koncilā un to visu taisa no visaukstākās kvalitātes blablabla", bet sablenderēts ēdiens, kuru es neesmu redzējis pirmsablenderēšanas stāvoklī, manī neizraisa uzticību. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:21 pm traffico
Foto vai labāk- pievienots video situāciju uzlabotu? Tue, Oct. 18th, 2011, 02:29 pm sirdna
Stāsts, ka kāds kaut kur kaut kad, iespējams, ir pagatavojis krēmzupu ne no vecu kartupeļu mizām un logu ķites, mani nomierinās tikpat labi, kā stāsti, ka miljardiem cilvēku ir lidojuši ar lidmašīnām un tikai pavisam nedaudzi ir brēkdami gāzušies zemē no desmit kilometru augstuma. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:34 pm traffico
Tad tu pieļauj iespēju, ka es SEV tādu taisītu? Nu ar mizām, ķitēm un ko tik vēl ne? :) Tue, Oct. 18th, 2011, 02:39 pm sirdna
SEV nē. MAN? Ceru, ka nē. Nezināmam klientam, kurš varbūt nemaz nav labs cilvēks - obligāti un ar dziesmu! Tue, Oct. 18th, 2011, 02:30 pm unpy
Proti, kotletes Tev arī šķiet aizdomīgs ēdiens? Tue, Oct. 18th, 2011, 02:38 pm sirdna
intersants fakts par kotletēm, kuru jūs negribējāt zināt, bet ir jau par vēlu. No tām, kuras paņemtas ēstuvēs vai nopirktas veikalā un vēlāk uzcepinātas, man ir nejauki dedzinoša sajūta puncī. No tām, kas samaltas, sajauktas un saceptas mājās, tādu simptomu nav. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:48 pm bozena
Tas būs tā saucamais pārdedzināto, veco eļļu efekts. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:52 pm sirdna
Tas neizskaidro, kāpēc tas parādās arī tad, kad to pusfabrikātu cepj mājās. Eļļa svaiga, spiesta no jaunavīgām olīvēm, vai kaut kā tamlīdzīga. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:31 pm fjokla
es vakar vēroju žūpiņas autobusā un tur gāja vaļā žūpu flirts un džeks mamzeli nosauca par doktordesu, par ko viņa traki sašuta un tā koķeti zvetēja viņam pa krūti, ar otru roku laistīdama sulu pa salonu, tad viņš mierinoši un gandrīz pat maigi teica- nulabi, - medniekdesiņa un viņi salīga mieru Tue, Oct. 18th, 2011, 02:41 pm sirdna
Ak...kaut kā zūd vēlēšanās dzīvot. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:47 pm bozena
Kāpēc? Vai ar tevi sen neviens tā nav flirtējis? Tue, Oct. 18th, 2011, 02:49 pm sirdna
Sen gan. Kaut kad deviņdesmito sākumā, autostacijā gaidīju busu un viens bomžu tantuks sāka piecirst, Kungs apžēlojies... Tue, Oct. 18th, 2011, 03:17 pm bozena
Draudzenes vīram reiz vasarā, iekš auto stāvot pie pie sarkanās gaismas, pie lodziņa pienāca bomžu dāma un piedāvāja par LVL 2.00 veikt minetu, kas esot ar evērojamām atlaidēm, jo citiem, lūk par LVL 3.00 tāds pat pakalpojums tiekot piedāvāts. Tue, Oct. 18th, 2011, 03:22 pm sirdna
Pa lēto. Man bija smalkāka dāma, vispirms pieprasīja vakariņas stacijas restorānā un tikai tad veidot nopietnākas attiecības. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:46 pm bozena
Vispār jau viss, kas sasmalcināts, zaudē vitamīnus ar gaismas ātrumu, tāpēc baigi benderēt, ja to var dabūt iekšā un / vai sagatavot saprātīgā laikaposmā neblenderētu, tiešām nav jēga. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:50 pm sirdna
Pamatā blenderējam saldējumu ar kondzeervētu sulu, kurā visi vitamīni jau sen miruši mocekļu nāvē. Un nē, es nezinu, no kā taisa saldējumu, un negribu zināt. Tue, Oct. 18th, 2011, 02:51 pm lavendera
caureja nenāk brēkdama Tue, Oct. 18th, 2011, 02:53 pm sirdna
toties atsvaidzina pelēko ikdienu. Tue, Oct. 18th, 2011, 04:38 pm biezpientaure
Uz pareizā ceļa esat, biedri! Un tad vēl kompji, kurus nemaz nav paredzēt attaisīt - tur droši vien saliek tos pašus x86 dzelžus, un tikai nosauc par batāti vai, teiksim, ābolu. |