Wed, May. 21st, 2008, 10:40 am

Jauna diena, jaunas iespējas!

Šodien uzzināšu, kā tās štelles notiek. Iesākumam es savā nodabā braucu pa galveno ielu, kad viens īblis izlien ārā uz krustojuma un ieliekas man sānos, bums, bums, es vēl apskādēju ielas malā augošu koku, koks apskādē mani. Apstājamies un sākam noskaidrot, vai visi dzīvi un kurš ir sliktais. Visi sveiki un veseli, un sliktais neesmu es, tas priecē. Viss ir gandrīz labi bet mans zilais begemotelis pie braukšanas bēdīgi kauc un velk uz kreiso pusi, kaut kas tur ir stipri sabukņīts.

Tagad jādodas pie abdrošinātāja un jāraksta iesniegums, redzēs, kas nu būs.

Wed, May. 21st, 2008, 10:46 am
[info]shelly

Oij...

Wed, May. 21st, 2008, 10:52 am
[info]nrk

Melnsila ielā?

Wed, May. 21st, 2008, 10:54 am
[info]sirdna

Aha, Melnsila un Kapseļu krustojums.

Wed, May. 21st, 2008, 10:58 am
[info]nrk

Es aizčunčināju garām trolejbusā un nopūtos par koka skumjo likteni..

Nu, un ceru, ka tev viss labi arī beigsies :)

Wed, May. 21st, 2008, 10:59 am
[info]fedrs

Ek! Jauki būtu, ja izrādītos, ka tu stūrēji otru auto.

Wed, May. 21st, 2008, 11:00 am
[info]nrk

Nu, cik nu jauki. Tad arī vainīgais būtu es. :)

Wed, May. 21st, 2008, 03:09 pm
[info]aizliegts_v

Mhm, izjūtas pazīstamas, nav nekāda prieka. Atliek novēlēt fiksu un gludu papīru kārtošanu un pienācīgi veiktu remontu.

Wed, May. 21st, 2008, 05:37 pm
[info]janka

pastāsti, lūdzu, kā papīru darbs šādās reizēs (vismaz formāli) notiek. jūs tātad saskrējāties un vienojāties par to, kurš vainīgs. pēc tam bija saskaņotais paziņojums? un pēc tam?

Wed, May. 21st, 2008, 05:57 pm
[info]dunduks: es kaa pieredzeejis aksidentu daliibnieks iemetiishu savus divus centus -

gan jau, ka izsauca CP, peec n laika vieniibaam shamie ieradaas, sameeriija visu, n laika vieniibas rakstiija protokolu ceepisti, pa to laiku arii pashi daliibnieki rakstiija savus papiira galus, peec tam apziniigie ceepisti iedod protokola numuru, pa vidu neslikti ir arii panjemt otraa OCTAs polises numuru (ja shaamais vainiigs, kaa arii pierakstiit marku, regjistraacijas numuru) nu un tad jau var pamazaam doties svoim hodom vai uz evakuatora apdroshinaataaju virzienaa. tur izraadiisies (labaa zinja), ka labi, ka ir arii KASKO, jo OCTAs gadiijumaa jaagaida leemums, kas var ieilgt, bet (sliktaa zinja) ka tiks piemeerots pashrisks, kuru atmaksaas peec leemuma sanjemshanas no CP. nu un taalaak seko epopeja ar servisu, kas ir atsevishkjs staasts.

Wed, May. 21st, 2008, 07:16 pm
[info]sirdna

Iztikām bez saskaņotā paziņojuma, pasaucām CP, tie atbrauca un informēja vainīgo, ka šis ir vainīgs. Katrs dalībnieks saņem papīru, kur uzraksta savu versiju par notikušo un apskādētās mašīnas daļas. Es vēl dabūju vainīgā OCTA polises numuru un apdrošinātāju.

Tālāk neesmu ticis. Teorijā iesniegšu apdrošinātājam žēlabu, viņu eksperti apskatīs mašīnu un noteiks skādes apjomus, kurus pēc tam atmaksās man vai servisam.