Simis ([info]simis) rakstīja,
@ 2005-05-27 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: ir okaaa

hei, nu kāds laiciņš jau laikam būs pagājis, kopš esmu te parādījusies. bet nu reku šeku esmu akal klāt.

Skola beigusies.... vai nav jauki, par to ir dikti liels prieks. biju ārkārtīgi priecīga, kad man paziņoja, ka nebūs jāliek pārcelšanas eksāmeni. bija pirms tam vēl jāuzraksta viena ieskaite, liekas tagad uz mūžu zināšu valodas stilus, šausmas vienkārši, es 2 dienas tam mācījos. un veiksmīgi noliku :) hip hip uraaaaa, tāpēc arī eksāmeni nav jāliek.

Sākusies vasara.... par to vispār trūks vaŗdu, tik ilgī gaidīt, bet tik ātri arī pienāca, nesaprotu, kur palika tas skolas laiks, vienā skriešanā viss bija, uhhhhhh. gribās šo vasaru izbaudīt, gribās uz pludmali, bet nu... tā kā esmu dabūjusi darbiņu (par ko esmu dikti priecīga), tad tas nesanāks tik bieži. bet nu katram pasākumam ir savi mīnusi un plusi. par darbiņu lielais padlies aneteenam :) bučas par to :) šodien jau biju pamēģināt, kā ir, nebija ne vainas, biju domājusi, ka būs grūtāk, bet redz, ka tiku galā. uhhh... un pēc darba braucu stulbā autosbuša. jo nebija vairāk biļešu uz mikriņu     Nemūžam vairāk negribu braukt ar sabiedrisko autobusu, tas ir briesmīgi... ar mikriņu jā, bet ne ar busu, neee neee neeeeeeeee. tāpēc esmu arī sagurusi, bet nogurums ir ok.

Nu tad.... veiksmi visiem 12-iem eksāmesnos TURATIES, protams ceru, ka visi kam bija pārcerlšanas eksāmeni, tiem ir gājis labi. bet jebkurā gadījumā Jauku vasaru! :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aneteens
2005-05-27 23:14 (saite)
JIPIII!!! paldies! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]simis
2005-05-27 23:20 (saite)
nu bet lūdzu! :) nav jau par ko:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aneteens
2005-05-27 23:29 (saite)
piiis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]freeborn
2005-05-28 11:50 (saite)
jaaa! autobusi ir briesmiigi! es vairs nekad nebraukshu! + vel tas, ka jaabrauc liidz siguldai 5X ilgaak nekaa ar mikrinju! ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]simis
2005-05-28 12:10 (saite)
mhm, sen nebiju braukusi autobusā, biju pavisma aizmirsusi, cik ilgi tas ir. šausmas.. nu tad viennozīmīgi: sabiedriskie autobusi uz tālākām vietām ir briesmīgi ergh

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aneteens
2005-05-28 20:12 (saite)
ai meitenes, meitenes!Vai nu juus izlepushas vai arii miixtas! ;) Nu un tad ka traki? Reizeem autinjos ir jautri. Protams, cilveekam, kursh ir taads avantuuristinjsh! ;) Katraa zinjaa es to uztveru pavisam mieriig! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]simis
2005-05-29 00:22 (saite)
Anetēn, šis brauciens bija tiešām briesmīgs, jo braucu viena, bija garlaicīgi un mežonīgi karsts, uhhhhh, ja jau būtu kāds ar mani braucis, tad mož būtu okaaa, bet nu šitā nez.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aneteens
2005-05-29 08:20 (saite)
c'mon! Zin cik daudz omiites shaadus celja gabalus meero ik dienas? ;) Un karstumaa vinjaam ar nav viegli, bet neko- turaas... Taa ka kameer jauna, tikmeer nau ko chiikstuljot ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]laurinjsz
2005-05-28 22:55 (saite)
veixmes veeleejumus pienjemu ;))
bet, klau sawlje, tie valodas stili tev noderees tieshi LV exaamenaa 12.klases beigaas, jo tur ir tieshi viens uzd., kur jaanosaka raxtiibas stils un jaapamato why it's so :]
jawku vasaruu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]simis
2005-05-29 00:23 (saite)
re kā es jau pirms laika sāku gatavoties, labs! :)
nu tas ir labi, ka pieņēmi manus vēlējumus :), un paldies par Tavu vēlējumu! turās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?