Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
šonakt sapņoju, ka pamostos no sapņa, lai ierakstītu cibā, ka tikko sapņoju, kā Sandra Mētra man stāsta savu sapni par to, kā piedalījusies Tima Bērtona personāžu konkursā kaut kur tur, Anglijā. Nē, tur tie sapņu līmeņi bija komplicētāki, jo rakstīt, tas ir, pastāstīt es savā sapnī gribēju tāpēc, ka tikko biju nosapņojis, kā tur izskatījās, tajā Tima Bērtona personāžu konkursā, jau pēc tam, kad Sandra par šo savu sapni bija stāstījusi. Saprotat? Vāks! No otra gala šķetinot, jasanāk tā - Sandra Mētra nosapņo, ka piedalījusies Tima Bērtona personāžu konkursā. Es savukārt nosapņoju, kā viņa man to pastāsta, tad papildus piesapņoju klāt, kā tas viņas sapnis varētu būt izskatījies, un tad pamostos nākamajā sapņa līmenī, lai to ierakstītu cibā un viņai uz karstām pēdām pastāstītu. Tad pamodos "pa īstam", aiztaustījos līdz telefonam, bet tā kā nevarēju atcerēties, kādi bija Sandras Mētras vecie lietotājvārdi, neko neierakstīju.
Tas nav viss. Kad es sapņoju, kādam būtu jāizskatās Tima Bērtona perosnāžu konkursam, ko savā sapnī redzēja Sandra Mētra, starp konkursantiem redzēju arī Aleksanderu Skarsgārdu. Nē, nu, patīkami, protams, tāpēc tajā sapņa līmenī, kurā pamodos, lai par konkursu kopumā pastāstītu Sandrai Mētrai, vēl atsevišķi par Skarsgārdu gribēju pastāstīt madāmai, bet arī neizdarīju. Laikam tāpēc, ka pamodos "pa īstam".
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 28. Februāris 2012, 13:10, [info]nanochkine commented:
perepostmodernisms! drīz sapņosim tikai virtuālus sapnīšus!
[User Picture]
On 28. Februāris 2012, 13:12, [info]simamura replied:
mhm, staigājošas hologrammas
On 28. Februāris 2012, 13:14, [info]nanochkine replied:
nu jā! tev nav tā, kad dažreiz kādu satiekot, sākumā atceries viņa userpic, pēc tam kādus pēdējos ierakstus, bet kā sauc - nevari atcerēties :))
[User Picture]
On 28. Februāris 2012, 13:22, [info]simamura replied:
es tagad padomāju mazliet - nē, nav, drīzāk otrādi, jo tā kā tie blogi un tviterprofili ir tik žēlīgi, tad uz tiem nekādus priekšstatus nevar balstīt.
On 28. Februāris 2012, 13:27, [info]nanochkine replied:
sima, esmu redzējusi tavu rokrakstu! un varbūt kādreiz parādīsi savu melnbalto foto skolēna apliecībai. lai šie smiekli izgaiņā tavu īgnumu: hahahaa
[User Picture]
On 28. Februāris 2012, 13:41, [info]simamura replied:
:) jo mans īgnums vienmēr ir ārējs un dekoratīvs - uzliec un izgaiņā pēc vajadzības, bet tavs ir anger neapšaubāms, ja. OK, tev IR taisnība par to visu absurdu, bet man liekas, ka to ilgstoši barot nevienam nav izdevīgi - ne tev, ne tiem pārējiem.
On 28. Februāris 2012, 13:48, [info]nanochkine replied:
mans anger ir noglabāts mazā izcakinātā indes pudelītē (collection item), kuru likšu lietā, kad atkal tikšu pie mērgļiem un pretekļiem no latvijas aģentūrām un institūtiem. savukārt tavs īgnums ir pret maniem sabakstītajiem kabatas pierakstiem. un laikam pagāšnedēļ atkal esi mani neklausījis un dzēris saskābušo vīniņu????? ko, kā ir?
[User Picture]
On 28. Februāris 2012, 13:52, [info]simamura replied:
nē, vīnu tiešām vairs nemaz. visu ko citu gan.
* * *
On 28. Februāris 2012, 13:12, [info]nanochkine commented:
es gan šorīt dikti nopriecājos, ka man bija tik lineārs sapnis kā vēl nekad. ka brauc pa lauku ceļu ar ratiem un garām slīd ainava. un nav pat nekādu domu, tikai varbūt kādas sejas atcerās.
* * *
[User Picture]
On 28. Februāris 2012, 19:02, [info]dominika commented:
mhm, šitie insepšena sapņi forši. man neseni bija kaut kas vēl neredzēts, kas mani riktīgi izfrīkoja, ņemot vērā, cik reālistiski es mēdzu sapņot.

sapnī es ar draugiem gāju pārgājienā, nolēmām kāpt kaut kādā kalnā, kur tipa man viena draudzene dzīvo; te piepeši pārslēdzos uz citu sapni, kurā maldos pa labirintveidīgām telpām un dārziem, un tad - redzu tādu baltu gaismu un mostos ar vārdiem "kur es esmu? kur es esmu?" izrādās, guļu slimnīcā, saslēgta pie sistēmām, jo tajā pārgājienā esmu dehidrējusis un paģībusi. kad saku, ka pārgājienā kā pēdējo atceros tikai brīdi, kad izlēmām kalnā kāpt, pašu kāpšanu (kuras laikā es esmu atslēgusies) neatceros, bet tā vietā esmu sapnī maldījusies pa labirintiem, man atbiild, ka amnēzija šādos gadījumos ir ierasta lieta. guļu slimnīcā un jūtos priecīga, ka kaut ko šādu es piedzīvojusi, jo nesen lasīju ļoti interesantu rakstu par to, kā tiek atsildīti pārsaluši cilvēki un brīnījos, kā viņi jūtas. (tas, protams, IRLā bija. )

nu un tāda priecīga es pamodos. pa īstam. kaut gan kādu brīdi par to vēl domāju, vai šoreiz tiešām esmu pamodusies.

* * *
[User Picture]
On 28. Februāris 2012, 23:41, [info]madame_silence commented:
žēl simci... jo viņš ir TIK foršs
[User Picture]
On 29. Februāris 2012, 00:00, [info]simamura replied:
Jā, es zinu :-) tajā sapnī viņš bija neoplāna šoferis, kas pārvadāja konkursantus no viena notikuma uz citu, un es arī tur biju nejauši, tāpēc visādās pīppauzēs mēs sapratāmies.
[User Picture]
On 29. Februāris 2012, 19:45, [info]madame_silence replied:
viņš izskatās kā tāds ar kādu var lieliski saprasties... arī pīppauzēs :)
* * *
[User Picture]
On 4. Marts 2012, 20:48, [info]texti commented:
Hehe, viss baigi jauki, bet vienu gan gribu piekodināt - pieņemu, ka sapnī biju devusies uz Londonu vai vismaz Birmingemu, lai piedalītos tai pasākumā (reālajā dzīvē es pēdējoreiz Anglijā biju, šķiet, jūnija sākumā), tāpēc rakstīji "kaut kur tur, Anglijā", nevis "Apvienotajā Karalistē". Lielāko daļu gada es aizvadu Skotijā, bet es gribu ticēt, ka tu to zini, nevis esi no tiem jaucējiem. Jā, kaut kāds kretīnisms tas noteikti ir, bet pēc pusotra gada šeit vienmēr, kad kāds saka "Anglija", ar to domājot plašākas teriotorijas, sajūta ir līdzīga tai, kad redzi, ka kāds atkal ir uzrakstījis "nēesmu". Visādi citādi - čau, drīz būšu Rīgā, ceru, ka arī atnāksi ieraut uz Loviku.
[User Picture]
On 4. Marts 2012, 21:12, [info]simamura replied:
Atšķirību zinu. Toponīms anglija figurēja sapnī, ko pārstāstīju, cik vien precīzi spēju.
I hate loviks, bet iedzert un satikties man patīk. Gaidīšu ziņu!
[User Picture]
On 4. Marts 2012, 21:37, [info]texti replied:
Es jau ticēju, ka tu nejauc. Būšu v gorodje gan baigi īsu brīdi, bet vienu vakaru spēlēšu mūziku tai Lovikā, tāpēc par turieni ieminējos. Satikt gribēsies gan jau visus, visus, kaut kā būs jāiespēj.
[User Picture]
On 4. Marts 2012, 22:04, [info]simamura replied:
Tad jau neko daudz parunāt nesanāks. Tik vien, cik saskatīties pāri laptopam :-) bet ok, jāseko astobangas plakātam tviterī tad jau.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry