Lelde ([info]sieviete_tanks) rakstīja,
@ 2012-03-19 16:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tad, kad "aizēdu" visas savas emocijas, likās - esmu ideāls cilvēks. Nu tiešām taču! Un tas, ka dzīvē neiet vai cilvēkiem nepatīku... tas tikai tādēļ, ka ir tie liekie kg. Un vispār - neviens mani nenovērtē.
Tagad... man ir skaists augums. (Bet vai tas nav vienalga?) Bet ir nākusi atziņa, ka cilvēks esmu briesmīgs. Visa dvēsele melna un izpuvusi. Riebjos pati sev.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eclectique
2012-03-19 16:43 (saite)
spēcīgs ieraksts.ļoti.

(Atbildēt uz šo)


[info]mena
2012-03-19 17:16 (saite)
Tas viss no vitamīnu trūkuma!! (Joks!!) Bet ja nopietni - garastāvokli taču ietekmē visādu iekšējo orgānu darbība, jo organisms, - tā ir ķīmija, par spīti "dvēselei".
Bet ja ne par gaļu - tad īsts gavēņa laika jautājums - miesu ta mēs barojam/nebarojam, a dvēselei ko dodam/nedodam??
Vakar bija kaut kāda tur gavēņa svētdiena - prieka diena!! Arī gavēņa laikā galvenā vēsts ir prieks!! :)
Bet neņem mani galvā, es pēdējā laikā esmu palikusi kašķīga, neidomājami!! ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sieviete_tanks
2012-03-19 17:23 (saite)
Nedomāju, ka man draudētu vitamīnu trūkums, kā nekā katru dienu ēdu augļus, dārzeņus, riekstus etc + citreiz kādu ķīmisko vitamīnu vai kalcija tableti apēdu.
Vispār kas iekšiņās notiek uzzināšu nākamnedēļ - šodien kā reiz nodevu analīzes :)
bet vakar, kā Mieram Tuvu lasīju, bija Laetare - Līksmā svētdiena - atelpa pēc jau paveiktā un prieks par tuvojošos mērķi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sieviete_tanks
2012-03-19 17:27 (saite)
Un vispār, vakar mani baigi sagruzīja:
http://www.lkr.lv/lat/arhivs/?doc=335
14.0kt raidījums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mena
2012-03-19 19:08 (saite)
A kas tur īpašs par ko sagruzīties?? Ta meitene diezgan labi turas pretī dieviem gados vecākiem un demagoģijā stiprākiem cilvekiem. :) Visstulbakais jautajums - bet ja nu gribēsi tikt vaļa no tetovējama?? Ja jau viņa to uzlika dievam par godu, tikpat labi varēja pajautat - vai viņa gadīja kādā brīdī negrasās atteikties no kristīgās ticības...
A meitēns labi uzbrauca virsū par tiem auskariem, bet nu tam tā veikli parbrauca pāri, kā parsti visiem " neertajiem" jautajumiem. :))
Nemaz nerunājot par vecās derības likumiem, kurus piesauc. Nu, ja jau tik ļoti grib pieturēties pie vecās derības - nu tad lai onkulis un tanta pievēršas judaismam - uz priekšu!! Galu galā Jēzus nesludināja nekādu jaunu reliģiju - vien gribēja, lai cilveki atgriežas pie īsta judaisma!! Varbūt mazliet humānāka, ja jau tusēja arī ar sievietēm, bet pēc būtības viņš patiesām sludināja stingru senču likumu ievērošanu. Bet to jau nē!! Ai, lasot bībeli var pamatot jebko, jebkam, ja vien proti veikli manupulēt, un ja tam otram trūkst zināšanu!! ;) Tapēc jau ir tads Kristīgais radio, kura cilvekus uzskata par dumiem lopiņiem, un mēģina arī viņus tādā lopiņu līmenī noturēt - jo galu galā - Dievs MĪL ZIEDOJUMUS!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sieviete_tanks
2012-03-19 19:21 (saite)
Man patīk LKR, bet šitie raidījumi, kurus vada Talbergs ir tik kategoriski, itkā viņam vienīgam būtu viedoklis, t.i., pareizais viedoklis. Un tāpēc arī uzvilkos, ka viņi tā bruka meitenei virsū. Un siev vēl nepārtraukti reklamējās ar savu iestādi.A meiteni draugos paskatījos, viņai galerijā bija arī tas tetovējums. Simpātisks!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mena
2012-03-19 19:49 (saite)
Tur jau tas cipars!! Vienu lietu gan tā tanta pareizi pateica - mums ir jadomā, ko mēs klausāmies/skatamies un kapēc. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaczu
2012-03-19 18:09 (saite)
es savu pēdējo melno bedri varu mierīgi norakstīt uz hormonu svārstībām - tāds PMS, kur dēļ krūts barošanas iztrūkst M, bet sindroms tā pat klāt + vēl nogurums

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sieviete_tanks
2012-03-19 19:24 (saite)
Es Tevi apbrīnoju un novēlu daudz izturības un spēka! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?