sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 10th, 2019|08:50 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]petro
Date:July 10th, 2015 - 09:01 am
(Link)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 10th, 2015 - 09:05 am
(Link)
Sistēma ir viltīga, viņi grib, lai populācija būtu stulba un neveselīga, tāpēc vakcīnām pievieno vielas, kas cilvēkus padara stulbus un neveselīgus, un cilvēki, bailēs no nāves, tam pakļaujas. Stulbus cilvēkus ir vieglāk kontrolēt.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 10th, 2015 - 09:08 am
(Link)
2kārt: te ir intervija ar cilvēku, kas ir strādājis pie vakcīnu izgatavošanas un viņš saka, ka absolūti nav pierādīts, ka vakcīnas dotu jebkādu labumu. https://www.youtube.com/watch?v=gi67boynjTw
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:July 10th, 2015 - 09:11 am
(Link)
Latvijā no 1000 jaundzimušajiem nomirst laikam kādi 50. Not tiem papildus 35 mirušajiem 14 gadu laikā daudziem jau bija smagas veselības problēmas, kāpēc viņi nevarēja saņemt vakcīnas. Tā ka risks ir, bet nav īpaši liels.

Bet pētījums visdrīzāk jauc korelāciju ar cēloņiem. Nevakcinē visdrīzāk tieši tādi vecāki, kas īpaši vēlas rūpēties par saviem bērniem. Pie lielākām rūpēm bērni arī labāk attīstīsies un mazāk slimos. Tas nav tieši saistīts ar vakcīnām.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 10th, 2015 - 09:11 am
(Link)
Nevakcinētie bērni gandrīz nekad neslimo ar anxiety, bet anxiety ir tas, kas, piemēram mani, pavada visu dzīvi un ievērojami ietekmē visu manu likteni.
From:[info]fedrs
Date:July 10th, 2015 - 09:23 am
(Link)
Iespējams, ka tur pie vainas būs nevis bērnībā saņemtās potes, bet atsitiens ar galvu pret zemi, kad māte tevi nometa zemē.

Jā, jā, zinu, zinu - man nav jāsaka viss, ko domāju.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:July 10th, 2015 - 09:31 am
(Link)
cibā jau varot
ar vārdu varot
bet piedot ar varot
ar banu to darot
dzerot bet cerot
tāds tādam derot

paldies, karoče, el cē dē!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 10th, 2015 - 09:32 am
(Link)
Tev ir jāsaka viss, ko tu domā. Cilvēka personību visvairāk ietekmē visagrākajā bērnībā saņemtās pieredzes. Un man pat piedzimšana bija grūta. Bet zīdainim potēt iekšā kaut kādas kreizī vielas kā merkūriju un vielas, kas pagatavotas no ģenētiski modificētiem produktiem (kas, kā mēļo, trešajā paaudzē izraisa neauglību) - WTF. Sistēma grib, lai mēs būtu traumēti. Un pēc tam šie traumētie cilvēciņi aizstāv sistēmu, kas viņus ir traumējusi un turpina tālāk traumēt savus bērnus. Tas ir līdzīgi kā ziemeļkorejieši aizstāvētu (pat ietu nāvē dēl viņa) diktatoru, kas viņus tur nožēlojamos dzīves apstākļos.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:July 10th, 2015 - 09:54 am
(Link)
Pilnīgi pareizi. Tev pašam ir jāatrod atbildes, nevis automātiski jāpieņem tas, ko sabiedrība uzspiež. Bet svarīgs ir arī veids, kā mēs varam gūt uzticamas zināšanas.
[User Picture]
From:[info]pirx
Date:July 10th, 2015 - 10:07 am
(Link)
Pirmkārt, kristāla bērns, ķīmijā nav tādas vielas kā merkūrijs.
Otrkārt, apgalvot, ka "absolūti nav pierādīts, ka vakcīnas dotu jebkādu labumu" ir pilnīgs stulbums.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 10th, 2015 - 10:29 am
(Link)
Dziivsudrabs.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 10th, 2015 - 09:38 am
(Link)
Jo visiem taču tajā zemē ir zināms, ka vadonis ir dievs. Tā saka. Visi tam tic. Un šajā zemē visi tic, ka vakcīnas ir labas. Nevis tāpēc, ka viņi būtu veikuši neatkarīgo studiju, bet tāpēc, ka visi tam tic un to pasniedz valdība. Valdība taču par mums rūpējas un vēl tikai labu. Tāpēc viņus var uzpirkt naftas magnāti un bloķēt alternatīvu tehnoloģiju ieviešanu.