sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 5th, 2034|09:49 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sanāk, ka antisemītisms (Hitlera laikā) bija apmēram tas pats, kas anti balto noskaņojums Dienvidāfrikā. Daudzi ienīst baltos, jo baltie ir gudrāki, darbīgāki, bagātāki un uzņēmīgāki. Bet daži baltie dēļ tiem pašiem iemesliem ienīst ebrejus.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:February 5th, 2019 - 01:14 pm
(Link)
so so so sad
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 5th, 2019 - 02:37 pm
(Link)
Not rīlī. Austrumāzieši arī caurmērā ir darbīgāki un bagātāki, bet pret viņiem attieksme ir neitrāla. Skaudība kā universālā žīdu heita cēlonis ir manufaktūrēts mīts.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 5th, 2019 - 02:42 pm
(Link)
No kurienes tad radaas heits?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 5th, 2019 - 03:59 pm
(Link)
Nedomāju, ka uz šo jautājumu drīkst tā uzreiz izmest blanket atbildi, bet pēc visa spriežot svarīga komponente ir žīdu ekceptionālisms (izredzētā tauta) un nepotisms/izvairīšanās no asimilācijas, kas citu cilšu acīs viņus padarīja par arogantiem savrupniekiem. Neba nu aiz iracionāla ļaunuma viņi tikuši izraidīti un vajāti teju visru, kur spēruši kāju. Ar standarta ksenofobiju, kas lielākā vai mazākā mērā piemīt visām ciltīm tas nav skaidrojams.
Specifiski iekš Eiropas vēsturiskā konteksta - žīdi ne vien noraidīja kristietību, tās universālismu, bet pašu ideju par logosu, tāpēc visus šos gadsimtus aktīvi stāvējuši pusēs, kas ir naidīga tai un by extension, Eiropas nācijām, kas to pārņēma. Nekas nav mainījies ar sekularizāciju.
Vēl faktors varētu būt nesaskaņa starp nomadu un mājsēžu kultūrām kā tādām. Lai cik zīdi nebūtu settled, viņiem paliek nomadiskā mentalitāte, kas ir pretrunā ar mājsēžu vērtībām (tiesa, saglabājot savu close knit in group traibālismu).
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 5th, 2019 - 04:11 pm
(Link)
Nu bars vienmēr ienīst iedomīgus individuālistus. Pamēğini cietumā būt iedomīgs (vai neiedomīgs) individuālists, lai cik labs vai sakarīgs cilvēks tu būtu. Bet no objektīvā skatpunkta mūsdienās, kad mums nav obligāti jābūt bara būtnēm, lai izdzīvotu, šāda attieksme ir neracionāla. Tas ir arhaisms.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 5th, 2019 - 09:12 pm
(Link)
Var būt iedomīgs, ja dzīvo pie sevis, mājās. Ja dzīvo, izmantojot host nācijas ērtības un vērtības, tad izvoļ uzvesties kā solidārs pilsonis. Antisemītisms Eiropā vēl ar vien ir izplatīts dēļ visādu sorosu, rotčaildu un zemākā līmenī, lindermanu, ždanoku utml. milzīgajai pārbagātībai. Ievēro kā piemēram tevis ļoti mīļotajos feikņūz medijos un propagandvudā visur vadošajās pozīcijās ir tieši (((viņi))). Laik, 90% CNN CEO, producenti un tv enkuri ir izredzētie. Vietējās ciltis nevar nepamanīt tik milzīgu disproporciju, kas vēl pati par sevi nebūtu nekas, ja attiecīgie darboņi nebūtu tik naidīgi un nicinoši noskaņoti pret vietējo plebu/goju traibālistiskajām interesēm. Starp ievērojamākajiem marksima, antinacionālisma, neoliberālisma, multikulturālisma ideologiem ir grūti atrast pa kādam diegabiksīgam gojam.

Tas nenozīmē, ka VISI ir šādu kaitīgu ideoloģiju nesēji, bet tendence uz sejas un tas nevar neizsaukt zināmu prejudice, loģiski?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 5th, 2019 - 09:21 pm
(Link)
Mēļo, ka tie sliktie ebreji neesot īstie ebreji bet "khazarians", kaut kāds reptiliāņu atzars. Tāpat kā Anglijas karaliene nav nekāda angliete, bet milzīgs, balts, spārnots reptiliānis savā astrālajā formā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 5th, 2019 - 09:43 pm
(Link)
Ir cilvēki, kas amerikāņus uzskata par globālistiem, kurus interesē tikai bezgalīgi kari. Globālisti ir amerikāņu - reptiliāņu atzars, bet īstie amerikāņi ir nacionālisti (kas ciena arī citu nāciju suverenitāti), viņi tic brīvībai un cilvēka tiesībām uz laimi utt. Tāpat arī ar ebrejiem. Man vairāki draugi saka, ka Izraēlā ir super cilvēki un viņos ir daudz mīlestības un morālu principu. Jēzus jau arī bija ebrejs.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 5th, 2019 - 11:28 pm
(Link)
Arī starp musulmaņiem ir daudz super cilvēku, bet tas nemaina realitāti attiecībā uz underlying attiecībām ar viņiem kā vienību.
From:[info]khosmos
Date:February 8th, 2019 - 02:55 pm
(Link)
Ne gluži. Dienvidāfrikas notikumi ir mīts. Normālā balto presē par to vispār nekā nav. Savukārt, Hitlers pats bija ebrejs. Paskaties uz tiem komrādiem! Tie tev pēc skandināvu prinčiem izskatās? Ebreji! Tur pavisam cits mutnis, a tu, savukārt, ļaunprātīgi izmanto nez kur sagrābstītu informāciju, lai aizstāvētu kādas politiskās nometnes intereses.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 8th, 2019 - 11:10 pm
(Link)
Normaalaa balto prese anti white rasismu neuzskata par rasismu. Paskaties youtubaa par Dienvidaafrikas balto fermeru dziivi.
From:[info]khosmos
Date:February 9th, 2019 - 10:15 am
(Link)
Baltais nelokās un nesauc sevi par vergu. Tāpēc latvieši mums tādi īpatnēji - ka tik pameņģēties ar kādu baltvācieti.