24 July 2006 @ 09:32 pm
 
Nē, viss, man pietiek; ej taču tu, vecā kaza, galīgi.
 
11 | +
 
( Post a new comment )
[info]ganesha on July 24th, 2006 - 10:04 pm
Tik traki ir?
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: what lurks beneath[info]shiry on July 24th, 2006 - 10:08 pm
Jā, ir.
"Es te skatos, ka tu katru vakaru ej dušā. Kāpēc tu tā dari?"
Man bija lielizmēra O.o izteiksme. Un tad vēl dižā saruna ar manis palūgšanu apsēsties par to, ka es vislaik tupot savā istabā un ar viņu nerunājot. Nez kā tad man mājās ir, es laikam to tik vien daru, kā sekoju mīļotajiem vecākiem pa pēdām ar nolūku aprunāties par dzīvi kā tādu, šonedēļ aizbraukšu, būs rūpīgāk sava uzvedība jāpavēro. Es savā istabā noteikti eju tikai pagulēt, I'm sure of it.
Tak viņa ir galīgi slima, man jau tā šī bija tikai otrā saruna ar viņu visa šī gada garumā, un tas ir vienkārši ārprāts. Idiotisms tā vistiešākajā nozīmē.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]orchid on July 25th, 2006 - 07:52 am
Nezini, alternatīvu ir? Cita radiņa nav? Vai tomēr tik traki nav?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on July 25th, 2006 - 08:07 am
Nē, paldies, vairs ne pie kādiem radiņiem netaisos iet. Un ir traki; labi, šī tiešām bija tikai otrā saruna, un beigu beigās ar mani un manu pieklājību vecā groša bija diktam apmierināta, visas viņas šaubas un negatīvos iespaidus veiksmīgi izkliedēju, bet kāda gan velna pēc man vispār būtu jāmēģina kādam izpatikt. Es dzīvoju tā, kā es dzīvoju, ja kādam nepatīk - nav manas problēmas.
Un vēl jo vairāk, ka viņa pati tagad praktiski dzīvo savā lauku mājā, kāda viņai darīšana par to, ko es savā istabā daru. Bet rīt toties tur nāks otrā istabā kaut kāds īrnieks vai īrniece, un tad vispār būs jautri, es vairs nevarēšu apakšveļā pa dzīvokli vazāties, un ja vien tā būtu tā mazākā bēda.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]orchid on July 25th, 2006 - 08:23 am
Par to apakšveļu, tas patiešām ir smagi. Es arī jūtos sapīta, ka manējie mājās. Tā ir tik ērti. Bet spīdzināšanu taču izsturēji. Un divas reizes gadā jau var. Kas tad vēl tev liekas tik traģiski?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on July 25th, 2006 - 08:28 am
Nu tas, ka tur tagad kaut kāds pilnīgi svešs cilvēks dzīvos, nu. Manai istabai durvis nav slēdzamas, un vispār tās druvis ir reti tizlas, tikai gandrīz dekorācijas pēc, ar stiklu un šķirbām visās pusēs. Un vannasistabai taču arī ir stiklotas durvis. Un nav dušas aizkara. Un, ja tas cilvēks būs agri mājās, es nevarēšu skaļi klausīties mūziku, kā man ir pierasts. Un es nevarēšu neķemmēta un nogulējusies no rīta līst no savas istabas laukā, un pēc matu mazgāšanas staigāt apkārt slapjiem un sapinkotiem matiem. Tas ir vienkārši apgrūtinoši.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]orchid on July 25th, 2006 - 08:37 am
Atvainojios, k apaprasīju. Biju jau piemirsusi, cik vienkārši un ērti ir dzīvot vienam. Tev pilnīgi un noteikti ir taisnība.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on July 25th, 2006 - 08:39 am
Nēnu nav jāatvainojas, es vienkārši izsūdzu savu lielo sāpi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]orchid on July 25th, 2006 - 09:15 am
Neesi pieradusi, ka atvainojos pat bieži dīvainās vietās?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on July 25th, 2006 - 09:18 am
Esmu pieradusi, tāpēc jau arī aizrādu, ka nevajag.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]orchid on July 25th, 2006 - 09:33 am
Būs grūti atmest. Gadu iegājušos ieradumus ļoti grūti atmest.
(Reply) (Parent) (Link)