Shelly -

Apr. 10th, 2008

03:29 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Nu, tātad, buciņi, panki, anarhisti, aristokrāti un vienkārši deģenerāti!
Šodien, no četriem līdz astņiem, ir beidzamā diena, kad varam ieķeselēt savu šķībo, bet godīgo parakstu par likuma maiņu. Atlaid viņus visus pirms viņi visi atlaiž tevi! (man gan ir nelāgas aizdomas, ka šitas jau ir nokavēts, un mēs visi slepenībā esam neglābjami atlaisti).

(11 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]goo
Date:April 10th, 2008 - 03:44 pm
(Link)
Atlaid viņus visus pirms viņi visi atlaiž tevi!

:DD muahhhahha
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]krii
Date:April 10th, 2008 - 03:51 pm
(Link)
Man aizdomas, ka nepieciešamais parakstu daudzums jau savākts, tā ka galvenais - neaizmirst paust savu gribu referendumā, kas notiks kaut kad maija beigās vai jūnija sākumā.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]sileens
Date:April 10th, 2008 - 04:21 pm
(Link)
man kā pankam piedrāzt
(Reply to this) (Parent)
From:[info]sileens
Date:April 10th, 2008 - 04:20 pm
(Link)
mēs panki darīsim kā gribēsim
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:April 10th, 2008 - 04:35 pm
(Link)
Pastāsti man, kā tas varētu notikt - tā Saeimas atlaišana? Tiklīdz kā neizpilda kādu no pensionāru, maznodrošināto prasībām, tā atlaižam? Tērējam kārtējos tūkstošus, lai veidotu balsošanu un atkal iebalsotu tos pašus, vai kā? Kur ņems tos, ko ievēlēt no jauna??? Un vai neliekas veids kā kādam konkrētam politiskam spēkam opozīcijā tikt pie varas ārkārtas vēlēšanās? Tev nerodas sajūta, ka esi iesaistīta spēlītē par varu, un viss šitas "demokrātiskums" ir aizsegs kāda konkrēta vēlmju piepildīšanai?
Varbūt esi dzirdējusi, kurš šito visu bīda?

(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 10th, 2008 - 04:45 pm
(Link)
Mums ir palicis vēl viens nenoskaidrots jautājumas no pagājušās diskusijas, cik atceros, un man tas liekas pietiekami konceptuāls, pirms dodamies tālāk.
Mana atbilde joprojām ir "nē", valdība nav mana mamma, un es neesmu nesaprātīgs bērns, kas prasa konfektes. Es, sasodīts, esmu mamma :D Un arī tas tavs nesaprātīgais pensionārs, kas nav pelnījis rakāties pa miskastēm, starp citu, kamēr daži labi braukā pa Zimbabvi pieredzes apmaiņā, ir mamma. Jo tikai pateicoties tautai, valdība ir tur, kur viņi ir.
Par sazvērestības teorijām no ļaunās opozīcijas puses - diemžēl demokrātija ir tāda jocīga iekārta, kurā būšana pie varas ir visnotaļ cieši satamborēta ar popularitāti. Ja valdība, kuru it kā ir ievēlējis tautas vairākums, tik drausmīgi ātri zaudē popularitāti, ka nevar savākt vairs pat pāris tūkstošus, kas referendumā viņus atbalstītu, tad viņiem diemžēl ir jāiet. Pretējā gadījumā mums ir jāmaina valsts iekārta radikāli, no demokrātijas uz kaut ko stabilāku, kur pa kājām nepinās ne opozīcija, ne stulbie pensionāri, ne geji, ne vēl kaut kādas traucējošas vienības, ka spie demokrātijas ir neizbēgamas.
Davai, labāk nesāksim atkal? Mēs nekad nekad nevienosimies par šiem jautājumiem, lai gan, protams, varat veltīt gadus, bļaujot pārmaiņus "balts" un "melns".
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:April 10th, 2008 - 04:52 pm
(Link)
Tu tā arī neatbildēji - kā notiks pārvēlēšana, kas tiks vēlēts, un kas aiz tā visa stāv.
Var jau būt, ka es esmu parāk aizdomīga uz opozīciju un šī ideja ir "tīra".
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 10th, 2008 - 05:03 pm
(Link)
Saproti, tur jau tā lieta, ka runa nav par to, ka kaut kas pat tiks noteikti uzreiz pārvēlēts. Runa ir par to, ka vispār būs tāda iespēja. Un tas, manuprāt, ir būtiski. Runa nav par personāžiem, bet par spēles noteikumiem.
Bet ja mēs soļojām tālāk pa futūristikas taku un fantazējam, tad pārvēlēti, man domāt, tiks maķenīt bailīgāki politiķi (un man ir tāda sajūta, ka arī šo es rakstu jau vismaz piekto reizi). Tas izklausīsies šausmīgi sadistiski, bet esmu 100% pārliecināta, ka mazliet nobiedēts politiķis ir labāks un efektīvāks politiķis. Nevar tak jamos visu laiku ar burkāniem barot, pavisam nedaudz pātagas komplektā stāv gluži jauki.
Un kas aiz tā stāv - man vienalga, ja godīgi. Ja, piemēram, JL iedomājas, ka viņu akcijas manās acīs baigi celsies, jo viņi visur izlīmējuši reklāmas - lūdzu, tā ir viņu problēma. Viņu akcijas manās acīs stāv kā stāvējušas.
(Reply to this) (Parent)
From:[info]blondulla
Date:April 10th, 2008 - 05:19 pm
(Link)
..nolaisti podā :(
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]aabols
Date:April 10th, 2008 - 05:26 pm
(Link)
atlsit shitos, lai peec tam aatri atlaistu naakamos un peec tam veel naakamos. un shitaa visu laiku, jo nekad nebuss taa ka visi sitiis plaukstinjas un teiks, vot shitie gan ir baigi labie
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 10th, 2008 - 05:35 pm
(Link)
Of korse, cik ilgi var sist plaukstiņas tikai par to, kas savēlēts, paliek garš laiks :P
(Reply to this) (Parent)