Shelly -

Oct. 29th, 2010

06:49 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(22 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]lee
Date:October 29th, 2010 - 09:07 pm
(Link)
+ lai gan katrai zivij tas atsaldēšanas process drusku atšķiras - iepriekš aprakstītais attiecas uz plānajām filejām. Steikiem un liemeņiem droši vien darbojas kas cits.
Vēl - treknākajām zivīm atsaldēšanas procesā iespējams nokasīt liekos taukus
(tai brīdī, kad iekša vēl cieta, bet ārpuse atlaidināta), tad sanāk diētiskāk.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:October 29th, 2010 - 10:04 pm
(Link)
Aha. Es atlaidināju mencas plāno fileju istabas temperatūrā kādas piecas stundas istabas temperatūrā.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:October 29th, 2010 - 10:09 pm
(Link)
Bet bija garšīga, tiešām, tikai juka ārā (gandrīz uzrakstīju "juka prātā").
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]lee
Date:October 29th, 2010 - 10:12 pm
(Link)
Menca šodien sajuka prātā (gandrīz kā uz avīžu virsrakstiem) :))
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:October 30th, 2010 - 02:38 am
(Link)
Gandrīz nevienu zivs fileju nevar uzcept pannā bez panējuma, sirsniņ neizbēgami jādara.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:October 30th, 2010 - 11:03 am
(Link)
Aha! Tai vienā receptē, kas mani iedvemsoja, bija minēts panējums, bet es noslinkoju. Tātad, ja zivi panētu, viņa nejuktu?
(Reply to this) (Parent)