![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/160078/4747) | | From: | lee |
| Date: | October 29th, 2010 - 09:07 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
+ lai gan katrai zivij tas atsaldēšanas process drusku atšķiras - iepriekš aprakstītais attiecas uz plānajām filejām. Steikiem un liemeņiem droši vien darbojas kas cits.
Vēl - treknākajām zivīm atsaldēšanas procesā iespējams nokasīt liekos taukus
(tai brīdī, kad iekša vēl cieta, bet ārpuse atlaidināta), tad sanāk diētiskāk.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172513/1242) | | From: | shelly |
| Date: | October 29th, 2010 - 10:04 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
Aha. Es atlaidināju mencas plāno fileju istabas temperatūrā kādas piecas stundas istabas temperatūrā.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172513/1242) | | From: | shelly |
| Date: | October 29th, 2010 - 10:09 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
Bet bija garšīga, tiešām, tikai juka ārā (gandrīz uzrakstīju "juka prātā").
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/160078/4747) | | From: | lee |
| Date: | October 29th, 2010 - 10:12 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
Menca šodien sajuka prātā (gandrīz kā uz avīžu virsrakstiem) :))
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/40096/2365) | | From: | blond |
| Date: | October 30th, 2010 - 02:38 am |
|---|
| | | (Link) |
|
Gandrīz nevienu zivs fileju nevar uzcept pannā bez panējuma, sirsniņ neizbēgami jādara.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172513/1242) | | From: | shelly |
| Date: | October 30th, 2010 - 11:03 am |
|---|
| | | (Link) |
|
Aha! Tai vienā receptē, kas mani iedvemsoja, bija minēts panējums, bet es noslinkoju. Tātad, ja zivi panētu, viņa nejuktu?