| From: | lee |
Date: | October 29th, 2010 - 09:07 pm |
---|
| | | (Link) |
|
+ lai gan katrai zivij tas atsaldēšanas process drusku atšķiras - iepriekš aprakstītais attiecas uz plānajām filejām. Steikiem un liemeņiem droši vien darbojas kas cits.
Vēl - treknākajām zivīm atsaldēšanas procesā iespējams nokasīt liekos taukus
(tai brīdī, kad iekša vēl cieta, bet ārpuse atlaidināta), tad sanāk diētiskāk.
| From: | shelly |
Date: | October 29th, 2010 - 10:04 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Aha. Es atlaidināju mencas plāno fileju istabas temperatūrā kādas piecas stundas istabas temperatūrā.
| From: | shelly |
Date: | October 29th, 2010 - 10:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Bet bija garšīga, tiešām, tikai juka ārā (gandrīz uzrakstīju "juka prātā").
| From: | lee |
Date: | October 29th, 2010 - 10:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Menca šodien sajuka prātā (gandrīz kā uz avīžu virsrakstiem) :))
| From: | blond |
Date: | October 30th, 2010 - 02:38 am |
---|
| | | (Link) |
|
Gandrīz nevienu zivs fileju nevar uzcept pannā bez panējuma, sirsniņ neizbēgami jādara.
| From: | shelly |
Date: | October 30th, 2010 - 11:03 am |
---|
| | | (Link) |
|
Aha! Tai vienā receptē, kas mani iedvemsoja, bija minēts panējums, bet es noslinkoju. Tātad, ja zivi panētu, viņa nejuktu?