Shelly -

Jul. 1st, 2010

09:48 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tā kā Dārgais svinēt savu apaļo jubileju atteicās, es uzvārīju bezgala šiku "zupu no cirvja kāta" un nosvinēju citu apaļu jubileju: šodien paliek trīs mēneši, kopš atkal skrienu. Līdz savam mērķim - bez sevišķas piepūles noskriet 5 kilometrus, nav svarīgi, cik ātri, bet galvenais, bez apstājas, un kā jau teicu, bez sevišķas piepūles - es joprojām neesmu tikusi, turklāt mans laiks ir praktiski iecementējies, un nemainās neko diži, bet man patīk pats process. Patiešām, manā dzīvē ir ļoti maz kaut kā tāda, kas man patiktu tik ļoti. Un lai gan vairumam mani sasniegumi droši vien liksies nesaprotami mazi, tikai es pati zinu, cik milzīgs ir progress, cik tālu esmu tikusi no tā cilvēka, kas desmit gadus neskrēja pat pakaļ trolejbusam un uz vienas kājas taisni nostāvēt nevarēja, jo krita apkārt, un kas tagad pieveic savus 3,3 kilometrus ar divām pauzēm un jūtas frišs kā tāds gurķis.

(6 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]observer
Date:July 1st, 2010 - 10:13 pm
(Link)
Forši! es pie tā hipotētiskā vairuma nepavisam nepiederu.

btw, stāsta, ka labāko formu garos gabalos cilvēks sasniedz 8. aktīvās trenēšanās sezonā:)

(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:July 1st, 2010 - 10:28 pm
(Link)
Tavam dārgajam šodien dzimšanas diena? :)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 2nd, 2010 - 06:48 am
(Link)
Japs, vakar bija.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:July 2nd, 2010 - 09:39 am
(Link)
Malacīts, malacīts! Turpini, tā turpini :)!
man jau nagi niez atkal nelūgtus padomus dāļāt, bet tā ka tā ir mana jaunā apņemšanās, tad... :D
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 2nd, 2010 - 10:09 am
(Link)
Tad es tev palūgšu padomu - lūdzu, iesaki, kā labāk! :))
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:July 2nd, 2010 - 10:24 am
(Link)
hmm... es stāstīšu par to "kā labāk", kas attiecas uz vienkāršo variantu. Ti nevienkaršais būtu ar papildus tēriņiem un noņemšanos ar pulsometru, sporta ārstu čekapu utt.Nu tās izklaides par ko antuanete raksta ;)! Tātad vienkāršais - man liekas, ka tu dari ļoti pareizi, cik saprotu - nu pa kripatiņai stiep to distanci uz priekšu. Tāpēc es domāju - nākamreiz mērķis noskriet tikai ar 1 pauzīti tos 3,3, pēc tam pie ierastās apstāšanās vietas nomērķēt to attālo stabu, kas izskatās drusku tālāk kā viena stadiona garā mala(~ biki vairāk kā 100m) - un to vēl piediegt.. un tā uz priekšu :)!Man pašai pirmos pāris gadus (tas gan bija no kādiem 7-10/11) bija problēmas vienā gabalā nodesot, arī kad neesmu trenējusies, ar pašdisciplīnu distancēs nav tik viegli, tāpēc es sevi šādi mudinu uz priekšu - pa kripatiņai. Pačukstēšu, ka lai arī es izklausos baigā skrējēja ar pieredzi, iemīlēju skriešanu tā, ka man patīk skriet, tikai pēdējo gadu laikā. Iepriekš tas bija tāpēc, ka mamma-lika. (Mammucis man mīļš, bet kā trenere viņa bija man ne-maiga, bet caur sakostiem zobiem rezultāti man bija, iespējams ar tādu kā mani citādi galā nevar tikt :D.)
Nu un jā, domāju, ka ar ātrumu (ti ne par ātru, jo tas garam distancēm sākuma nav svarīgi manuprāt) tev viss oki. Varbūt var kādreiz paspēlēties un nevis skriet teiksim 3,3km, bet piemēram 35minūtes (mēreni skrienot tie varētu būt kādi 4-5, manuprāt) nu vai citas minūtes, bet lai tā attīstība ir tāda patīkama un izaicinājums un sacensība pašai ar sevi :). Bet par iešanu, ir viens veids, kā iesaka trenēties maratonam - 1 minūti iet, 1 skrien, esmu mēginājusi - un tas mani personīgi sadakterēja un to māžošanos es nevarēju paciest..labak tad ja skrienu, tad skrienu bet cenšos vienmērīgi - ti lai pulss nelēkā un organisms nepārgurst:D.Lai izdodas ;)!
(Reply to this) (Parent)