AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2011-02-11 20:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
YO TENGO PERRA
pilniigs pavasaris. mandelju koki zied un shodien pirmo reizi paraadiiju arii savas kaajas saulei. raapties kokos peec hurmas un vispaar forshi.
patiik man tas spaanijas ritms- pamosties ap 8, riita draabinjsh, manchii un gjitaaras, chigaani otrpus ielejai dzied un vispaar jau viss kaut kaadi muuzikas instrumenti skan. ap vieniem dienaa saac baudiit savu karsto siestu saulee sauljojoties un ap 16 vakaraa var saakties diena. reizi pa reizei iegriezhos apciemot savus pilseetas draugus, iedzert viinu, nomazgaaties un palietot internetu :D
lai nu kaa- pavasaris ir saacies, saule ir nosvilinaajusi manas ausis, pamazaam kljuustu bruuna un dievinu savus vasarasraibumus(kurus atklaaju, ka man taadi ir kad biju ukrainaa), un nepacietiigi gaidu savu dabiigo matu ataugshanu. gribu redzeet kaa bus-peec 6 gadu brunetes(?) buushanas redzeet savus blondos matus. man liekas ka es izskatiishos peec beerna ha
musu ala ir zemuudene un 4 alas kas ir virs mums ir kaa sala. nost no dzhipsijiem un pilniigi citaa auraa. saulrieti ir forshi ja uzraapjas uz sienas un vispaar jau es miljons gadus gribu bildes salikt netaa, bet taa arii nav sanaacis visas vienlaiciigi kopaa nokjert. varbuut riit, vai 2dien. no se
un vispaar jau spaanju valodai vairaak jaapiekjeras. saprast ta saprotu(sunja liimenis) bet parunaat iisti pilnos teikumos nevaru.
esmu iistajaa vietaa un iistajaa laikaa un baudu laiku kameer gaidu ziimes no kosmosa.
eedam mees saldumus un kuukas, briiziem japabriinaas ko bekjerejas vakaros saliek maisos uz izmeshanu.
un tagad es eju uz virtuvi iedzert kafiju. buushu jau aizmirsusi kaa garsho. pirms nedeeljaam 2(?) kanaadieshi no riita aizvilka(skan tik nevainiigi, it kaa es negribeetu, ha) mani uz mazu kafuuzi iedzert kafiju. pipec, tas bija kaa orgasma gzeeriens, buus jaaiegriezaas veel!
un par manu spaanju vaardu- Grata (gato y rata)
// varbuut apmainjaa pret iemaaciishanu shuut bikses man paliidzees uzbuuveet riteni ieksh kinse gatos okupa. riit jaaiet skatiities. reizi nedeeljaa vinji atver darbniicu. katram otrajam granadas iedziivotaajam kuram ir ritenis- ritenis ir naacis no kinse gatos.
/// njurchik- gailju bikses ir tavas ar norunu, ka tu man uzsauc alinju kaut kur, kaut kad :)

vispaar jau manii ir pamodies pilniigi kas jauns, liidz ar pavasari, kaa katru gadu, kad liekas, ka izlien no ziemas miega.

p.s.
antonio pagatavoja burviigas vakarinjas, izradaas ka iegriezos iistajaa briidii. tagad klausamies vecas dziesmas un aaleejamies. naakoshnedeelj dodamies ielaas ar kraasaam papriecaaties.
UN burbuljiem man licenze jaagaida, sukas te visu aizliegushi, nelegaali bez licenzes ar ¨ielu maakslu¨ nodarboties. pff. nav naudas. esam dzhipsijiem paraadaa draabinja naudu un M naudu un pokito, bet tas taa, mosh puikas tiks pie M paardoshanas un tad jau burbulju nauda buus otrskiriiga. un vel jau taas alu tuures un kafuuzis ha
galvenais ka plaans ir in general


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putraimi
2011-02-12 12:02 (saite)
hēj (sun), es ļoti priecājos par tevi un taviem piedzīvojumiem, lasot iztēlojos un izskatās pagalam jauki. gaiļbikses ir un paliek tavas, gaida tavu apciemojumu. kaut kad, kaut kā. bučas/.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?