AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2010-09-13 19:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:rembo

FFFUUUUUUUUUUU
esmu kijevā un man te riebjas.

vilcienā visu ceļu notika "dzert un ālēties" pasāciens. vagonā vieni jaunlaulātie tā ap gadiem 20 brauca. dzērām uz viņu veselību un es tā domāju- diez cik ilgi viņi tā dzīvos. meitene ar kaitinošiem smiekliem, un puisis, kuram tie smiekli krīt uz nerviem. bet tā jau vispār to 17h laikā cilvēkus vilcienā tik dazādus satiku, un tas jau ar tik 1 vagons no 20.

rokas aizvien trīc jau 3 dienas, īsti dakša pat pirkstos neturās. ceru, ka neatgriežas bolas kaite.
uzturu sevi nomodā ar alu un cigaretēm.

jaunieši pie kuriem es te mitinos nedzer alu jo viņiem riebjas tā garša, nu, īstenībā jau nedzer vispār. nesmēkē. es viņiem liekos kā kas eksotisks un no zōdārza izbēdzis. gribētu redzēt viņu sejasizteiksmes, ja mēs kijevā būtu ieradušies abi.ha

mani gan iepriecina fakts, ka meitenei laika navālam un viņa grib ganīties man līdzi visās darīsanās, lai es neapmaldītos un tā.
ja es nezinātu, ka viņai 19, tad, goda vārds, teiktu ka 10. tāda līdz ārprātam naiva un izgājieni tādi, ka jāpabrīnās. anna un vadims. patīk viņiem ceļot un tā. cilvēki jau labi, un tur jau ar problēma(?). nu ne priekš manis, bet pašiem viņiem gan tā nedaudz. es pāris h ar viņiem pavadīju un sapratu tikai to, ka anna bez vadima pazustu kā kurkulis okeānā.

vēstniecibā man teica, ka jau rīt vakarā varētu būt gatava izbraukšanas karte. un vēl es ceru uz to, ka vilciena biletes būs uz 3dienu, jo ilgāk palikt man te nav kur, mani cs uz franciju dodas.

gribu atpakaļ mežā, kalnos, palonīnō ar sēnēm priecāties. pasaule šķiet pavisam nogurusi, bet varbūt tā esmu es, kas kājās vairs neturās. zinu tikai to,ka uz latviju negribu.a ziniet kur tā lielākā problēma sākas? ka es nezinu KUR es gribu. jo vairāk es domāju par kādu vietu, kuru varētu saukt par savu, jo labāk es saprotu ka tādu nezinu. kkur savās ilūzijās biju vienu uzbūvējusi, bet tas jau pēc noklusējuma bija neiespējami. tagad ķip ceļu jaunu, redzēs kā ies.

rīt iesim uz izstādi, teica, ka esot tīri tā neko.-->

http://pinchukartcentre.org/en/exhibitions/current/10445



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pleeka
2011-01-20 12:21 (saite)
pie priekšpēdējās rindkopas varu (ne)mierīgu sirdi apakšā parakstīties

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?