AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2014-01-15 01:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
laikam beidzot ir pienācis tas brīdis, kad jāiemācās adīt zeķes, jo apnicis lāpīt vecās un diedelēt, lai kāds man uzada jaunas.
nopirku dziju, no grāmatplaukta izvilku '81 gada "adīšanas un tamborēšanas ābeci" un ķēros pie darba. šobrīd esmu nonākusi līdz papēža veidošanai, bet pēc grāmatā rakstītā nekā nesaprotu. un visi, kam varētu uzplīties ar savu sasāpējušo jautājumu jau sen kā guļ. bet tik ļoti negribas gaidīt līdz rītdienai.. šņuk šņuk

+ šodien pārlēju vīnu. izrādījās, ka tas upeņu vīns uz kuru neliku nekādas cerības un kurš tusējās bēniņos arī ir izrūdzis un nav ne vainas. vajadzēs tik biš cukura.
un tā nu ir sanācis, ka esmu piedzērusies testējot ābolu vīnu. tagad viņu dzerot nevar neatcerēties to, kā mēs tveicīgā, agrā rudens dienā plikiņi spiedām ābolu sulu. vīna PVN, tāpat kā jebkurai citai burciņai manā pagrabā. nedaudz skumji tukšot viņas vienai.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]adinkra
2014-01-15 11:04 (saite)
http://www.musturs.lv/adisanas-abc/zeke/
Te diezgan labi aprakstīts un parādīts. Netā noteikti var atrast vēl aprakstus. Neko jau daudz no grāmatas neatšķirsies, bet dažreiz nianse palīdz saprast.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sfeera
2014-01-23 17:09 (saite)
o, super. zekjes es gan jau uzadiju, bet man noteikti noderees. paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?