Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2017-11-08 13:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
I Love Amsterdam
Es pabiju Nīderlandē un tostarp Amsterdamā. Neko neredzēju, neko neapskatīju. Redzēju ceļus, biroju rajonus, nomas mašīnas, klientu ofisus, viesnīcas un IKEA. Vienu vakaru tomēr bija mazliet brīvāks laiks un ārā lija mazs, smalks lietutiņš. Man vienkārši nebija spēka nekur doties (as in meklēt sabiedrisko, doties līdz centram un klīst), bet man arī nebija spēka vairs strādāt, tāpēc devos uz no sava viesnīcas trīspadsmitā stāva ieraudzīto IKEA, kas atradās turpat pie viesnīcas. Man dikti patīk IKEA, ļoti, tāpēc lēmums doties klīst pa centru vai pa IKEA tomēr bija viegls.
Tā nu es divarpus stundas priecīgi klīdu pa IKEA, virināju atvilktnes, zagu zīmuļus*, smaržoju sveces, virināju vēl atvilktnes un visumā jutos ļoti kvalitatīvi pavadījusi laiku. Man bija tikai rokas bagāža, tāpēc es nopirku trīs rozā sveces ar tomundžerija sarkano ziemassvētku kruķīškonfekšu aromātu, planšetdatora paliktni, ziplock maisiņus un Adventes dāvanu tarbiņas, jo Ziemassvētku susuris šogad plāno atkal uzdarboties.

*IKEA mazo zīmulīšu izmērs ir perfekti piemērots ievietošanai galda spēļu kastēs. Galda spēlēs bieži ir vajadzīgs rakstāmais un man patīk, ja tas ir iekšā kastītē, jo citkārt spēles tiek spēlētas ne mājās un rakstāmo tuvumā tomēr nav. Plus vēl nesen ieviesām Alchemists, glītu spēli, kur traki alķīmiķi jauc mikstūras no krupjiem, visādām zālītēm, sēnēm un skorpionu indes, un tur vajag četrus rakstāmrīkus (jo katram spēlētājam), un mani pagājušā reizē sazagtie krājumi (zīmuļu, nevis mikstūru) bija beigušies. Šoreiz piesavinājos kādus divpadsmit.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?