Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2016-07-22 11:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
We work hard
Jaunajā darbā strādāju nu jau divus mēnešus. Jaukākais brīdis dienā ir 6:57 iesēsties mašīnā un 18 minūšu laikā nokļūt darbā. Darbs sākas 7:30. Un man tas patīk. Man, reiz zvērinātam naktsputnīnam, tas patīk. Un es tagad patiesi esmu fabrikas meitene.
Katru vakaru es blenderī salieku visādas jaukas mantas - vienmēr vienu banānu, kripucīti ziedputekšņu un tad tos augļus vai ogas, kas mājās patrāpījušies. Tad blendera trauku ielieku ledusskapī, eju gulēt, no rīta ietipinu virtuvē, izņemu to ārā, pieleju klāt maķenīt lakto, tarkš, tarkš un smūtijs gatavs. [Rekomendēju šitentādu - banāns, lakto, zemesriekstu sviests, kakao, var ledu, sanāk kā šokolādes kokteilis.]
Nezinu, vai man viss šis pasākums patiks arī ziemā - mašīnas skrāpēšana 6:50 no rīta noteikti ne pārāk ies pie sirds, nez.
Bet - man tagad būs viena nedēļa atvaļinājuma. Ņemot vērā, ka uz jauno darbu aizgāju, pilnībā rēķinoties, ka atvaļinājuma nebūs vispār, saku kā Kārtmens - sweeet!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]yeux_glauques
2016-07-22 11:41 (saite)
sweet! man arī ir rīta rutīna, ar auzu pārslu biezputru, kura jau sāk apnikt, būs jānopērk blenderis un jāizmēģina tavas receptes!
pūcēm, starp citu, ir viegli piemēroties arī agra rīta režīmam. a vot cīruļi pa naltīm strādāt nevar, jo vienk. atrubās :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?