Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2014-07-11 12:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nighty night
Tikko ap pulksten vienpadsmitiem biju novedusies tādā izmisumā, ka gāju internetā meklēt How to Stay Awake, jo miegs nāca tik briesmīgi, ka attēls dubultojās un peldēja. Nu un tur visāds sviests sarakstīts, tur, berzēt ausu ļipiņas, piecas minūtes nosnausties ofisa krēslā vai paēst. Mani tas mazliet izklaidēja, jo to ausu triku es pat izmēģināju, nepalīdzēja, bet vispār lielākoties nokaitināja, jo pašās beigās tur bija teikts, kā novērst šādas situācijas nākotnē - Be responsible. Don't stay up until three in the morning if you know you have to be up for work or school just a few hours later. Nu, ko, paldies, ka pateicāt, es tā vairs nedarīšu.
Pastrādāt es nevarēju, pilnīgs koncentrēšanās trūkums un miegs kā velns, internets mani neuzrunāja un neizklaidēja, šķita, ka nupat tiešām ievelšos klaviatūrā un manvienalgaviss, bet tad iedomājos palasīt kaut ko no Game of Thrones. Un kā tad, es taču esmu galīgi traka, bet ar milzu aizrautību vēlreiz izlasīju vienu no The Winds of Winter sample chapteriem un miegs nenāca.
Man tikai jāizdomā, ko darīt pēcpusdienā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2014-07-11 14:01 (saite)
daži lēti triki - auksts ūdens uz pieres virs uzacīm, pastāvēt uz galvas vai svecītē

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2014-07-11 15:18 (saite)
/tūlīt iešu darīt pieri un ūdeni/ Par tām svecītēm man bail, vienīgā vieta, kur es šādi varētu izpildīties, būtu tualete, un man būtu bail, ka es tur vai nu nogāztos vai aizmigtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

offtopic:
[info]krazuu
2014-07-15 14:17 (saite)
Klau, es te atcerējos vecu uzaicinājumu pie rupuča un uz spēlēm. Es saprotu, ka katrs vasaras vīkends ir svēta lieta, bet varbūt tev ir kādi vēlamie / nevēlamie datumi, kad tas varētu notikt? Mēs te bīdam plānus vīkendam un, protams, vēl neko konkrētu nesazīmējam, bet varbūtību apspriežam gan.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: offtopic:
[info]scorpse
2014-07-17 09:39 (saite)
Jā, nu, ir traki ar tiem vasaras vīkendiem - mums priekšā kāzas, lauki, atkal kāzas, visu laiku kaut kas.
Es esmu sākusi domāt, ka varbūt kas jāorganizē darbdienas vakarā, varbūt kādā piektdienā? Es gan esmu mājās diemžēl tikai astoņos, bet vasaras vakari gari. :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: offtopic:
[info]krazuu
2014-07-17 10:09 (saite)
Zin kā - nav vairs tie gadi, kad var ālēties pa darbadienām abet vīkendi vasarās tik īsi un tik skrienoši, ka vienmēr paliek tāda kā mazumsajūta :) Bet varbūt var mēģināt kaut ko sabīdīt kādā 5dienas vakarā. Gaidīšu ziņu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?