Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2012-11-01 10:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Op, op, op, op
Apbrīnojami, kā pasaule iekārtota. Es, piemēram, pilnīgi nesaprotu šitās šausmas atraktivitāti, bet klips ir kļuvis par skatītāko vai vienu no skatītākajiem video youtube vēsturē. Pati dziesmiņa mani nekaitina, parasts one hit wonder, kas ar kaut ko paķer tautu, taču klips, ai, aīīī, es varētu gaudot uz mēnesi, ja mani tas uztrauktu, jo tik jau nu pilnīgi dumjš man tas šķiet - visas tās muļķīgās kustības un grimases. Bet nu, kamēr mēs viens otram virsū neskrējām, tas ir, es un šausma, tikmēr jau nav problēmu. Bet vakar!!
Vakar es iemēģināju zumbu, kas, izrādās, tiešām ir kratīšanās un lēkāšana populāras mūzikas pavadībā. Nu, tā, nezinu, vai man patīk vai nē, vēl nevaru saprast, jo workouta tur nav, bet skaitoties vidēja intensitāte. Un tur skanēja visādi tuc-tuc, pieņemami tādi, bet gandrīz pašās nodarbības beigās sāka skanēt, jā, tiešām atskanēja Gangnam Style un mēs darījām TO. Es skaļi smējos un, protams, darīju līdzi. Helovīna noskaņās zālē valdīja party pustumsa un diskogaismas, tāpēc nedomāju, ka kāds būtu pamanījis manu prātā jukšanu, kad es nemākulīgi izpildīju trakā korejieša oriģinālos mūvus un gavilēju. Divas reizes!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]karmena
2012-11-01 12:25 (saite)
ak, man arī tas gangams ir sāpe. Briseles dzivokļa biedrenei tas pēdējā laikā ir kļuvis par mīļāko klipu, un tad nu man nav kur glābties no tām šausmām :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2012-11-01 16:23 (saite)
Bet man no tā beidzot gribas smieties, nevis raudāt! :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]karmena
2012-11-03 00:36 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?