Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2012-10-29 10:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Current affairs/seismic
Aktuālie notikumi pasaulē, respektīvi Kanādā un ASV, likuši man sākt kritiskāk raudzīties uz ofisa ēkas regulāro trīcēšanu, kratīšanos un raustīšanos. Es te tā domāju, vai ir normāli lielai, brangai, diezgan labā estētiskā stāvoklī esošai jūgend-stila un vecuma centra ēkai ik pa brīdim vibrēt? Bet nu vibrēt tā, kam man te monitors līdzi dancā. Līdz šim es domāju, ka tas tak tramvajs, ko tur daudz. Nē, nu ir jau arī noteikti tramvajs, tomēr tas atrodas vismaz divu krustojumu attālumā un māja nevibrē pie katra tramvaja, noteikti nē! Varbūt tikai tad, kad tramvaji brauc uz Mīlgrāvi? Vai tad, kad tas brauc pa tuvākajām sliedēm? Vai varbūt trīce sākas vien tad, kad pagrabā nodrūp kāds Ļoti Svarīgs Akmens? Ēka lēnām grimst, jo Rīga, ho-ho-ho, ir gatava? Nezinu, nezinu, es labāk turēšu pa rokai krūzīti un ievērošu pastāvīgu modrību. Kaut arī nē, nav man tādas glābjamas krūzītes.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2012-10-29 12:14 (saite)
Es jau, protams, negrasos te nevienu biedēt, taču - http://nra.lv/latvija/82398-rigas-centra-ekai-iebruk-grida-evakue-20-cilvekus.htm ;))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2012-10-29 13:06 (saite)
Ai, šitais jau tāds sērīgs - zin, saplaisā māja, visus iedzīvotājus izmet ārā aukstumā un slapjumā, fui, pē. Nē, es vairāk par tādu dvīņu torņu variantu, ka vienreiz kad nobrauks garām tramvajs un viss te tādos sīkos putekļos, un māja tā lēnām nosēžas, un liriskas beigas. Ja nav lirisku beigu, tad neko, cancel alarm un krūzītes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?