Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2012-03-15 09:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es te pažēloties. Teicu, vai, vai, kas rīt būs pēc tā sporta.. Aha, my ass, rīt. Stepaerobika bija pirmdien un es nevaru paiet vēl šodien. 4dienā! Un man ir bail, ka esmu kaut kur kļuvusi nepareiza, jo šitāda veida muskuļsāpju man nekad nav bijis. Ir bijušas visādas - tādas, ka jābļauj, cik ļoti sāp, ka pakustēt nevar, ka grūti ir vairākas dienas. Bet šoreiz ir kaut kā citādi - man kāju muskuļi ir kā sastinguši. Un viss, vaļā nelaižas. Šitā es kliboju pa pasauli ar divām stīvām kājelēm, lādot tuneļus un kāpnes, un domāju, ko darīt ar nākamnedēļas nodarbību.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bozena
2012-03-15 09:54 (saite)
Nopērc aptiekā anti cramps kapsaulas ar magniju. Magne B 6 vai vēl labāks bija anticramps no Naveh. Nav jāpērk visa kaste, var nopirkt vienu plāksnīti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2012-03-15 10:05 (saite)
Tā arī darīšu. Nepatīk man tomēr būt par Andersena melanholisko mazo nāriņu, kam katrs solis sagādā mocības.
Bet vispār, Tu gan esi labs draudziņš, ja šitā glāb mani no sekām, ko radījis fenomens, par ko Tu nesen sodījies - par tiem pavasara fitnesa klubu šturmētājiem, kas Tev traucē pilnvērtīgi sportot. :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bozena
2012-03-15 10:11 (saite)
:) Vienmēr laipni! Es vienkārši zinu par magniju, jo meitas jaunkundze sporto. To Mg B 6 sportistiņi dzer nometnēs pa 3-6 tabletēm, kad 3 treniņi dienā, citādi viņi vispār nespējot pastaigāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?