Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2012-01-17 09:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kastaņi
Vakar es pirmo reizi ēdu ceptus kastaņus. Nogaršot gan es tos biju biju gribējusi jau gadiem ilgi - daudz tomēr bija visur kur lasīts, ka gaisā virmoja ceptu kastaņu smarža vai ka ielu pārdevēji ar cimdiem, kam nogrieztas pirkstu daļas, piederēja pie ierastās ainavas un tā tālāk, bet kaut kā nebija sanācis. Tad nu veikalā ieraudzīju un paņēmu. Studējot internetu par to, kā nu tos jāgatavo, sagatavojos, ka būšu vīlusies. Runāja, ka kastaņi garšojot te pēc saldiem kartupeļiem, te galīgi ne pēc riekstiem, bet katrā ziņā neesot nekas tāds wow. Man kastaņi nez kāpēc saistījās ar Ziemassvētku tirdziņu saldo, grauzdēto mandeļu smaržu. Tad nu iegriezu kastaņos krustus, uzcepu un apēdu. Daudz bija un gandrīz pāri palika. Bet vīlusies nebiju. Garšoja gan citādi, nekā biju iedomājusies, bet interesanti. Tagad tikai jānogaršo kādreiz īsti ielas marrons Vācijā vai Francijā, lai varētu salīdzināt. Jo es, saprotiet, nezinu, vai tos kastaņus uzdarināju pareizi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2012-01-17 09:48 (saite)
ja garšoja ar baltvīnu- tad pareizi:)))

/ sviestiņu ar var likt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2012-01-17 09:49 (saite)
Bija ar baltvīnu un bija ar sviestu arī daži. :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]spotty_flyer
2012-01-17 10:00 (saite)
Vismaz Francijā nevajag no ielas, cik ir mēģināts - nav labi. Tad jau labāk atbraukt un salasīt pašam un izdarīt secinājumus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2012-01-17 10:05 (saite)
Jā, bet tad es atkal nezināšu, vai ir pareizi pagatavoti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?