Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2009-06-23 15:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Silver lining aka zelta maliņa
Tā nu tas ir, jā, jā, visā atrod kaut ko labu. Es te nīkstu un ņemos, jo Līgo man nava [tas, ka īsti nemaz negribas, jau nenozīmē, ka nevar paņemties, vai ne], a māja tak tagad spīd un laistās. Grīdiņas izberztas, plītiņa laistās, mēbeles pārbīdītas, viss smaržo un zied, nē, nezied, kaktuss apliets, drēbītes tīras. Šiteno frustrāciju jebšu vienkārši besi esmu ne pa jokam produktīvi pārveidojusi īstenā hausfrau, kas zibinās pa māju kā atspolīte.
Nagi, nē, par nagiem labāk nedomāt, kur nu vēl uz tiem skatīties, celīši sarkani, sarkani, seja kā tādam, nez, eskimosam Āfrikā. Bet es ar visu savu rakstāmgaldu sēžu pie loga, skatos uz to putnu, kam ir gara aste, uz pretējās mājas jumta [nezinu, kas par linnus tas ir] un pošos tā kā savākt savu fizisko es puslīdz skatāmā veidolā.
Kas to būtu domājis, ka man kādreiz gribēsies Līgo vienkārši izturēt.
Ak, nu, tas silver lining ir labums no visa šitā - māja tak tīra paliks, besis aizies. Nu, vismaz kādu laiku paliks, zumm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2009-06-23 17:18 (saite)
Jā, jā, šitā darbošanās palīdz, es vakar kādas 4-5 stundas bez apstājas kaut ko darīju. Šodien sēžu un domāju, un tā arī nesaprotu, ko īsti :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2009-06-23 17:26 (saite)
Man vēl tikko diezgan forši Fruttini ķiršu dušas pīlings un Fructis matu maska palīdzēja. Vismaz kaut cik pēc cilvēka jūtos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2009-06-23 17:31 (saite)
Prieks dzirdēt :) Tad jau viss būs labi! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?