scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2005-12-12 20:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Streets - It's Too Late (High Contrast)
Entry tags:mācības, rtu

RTU
Jaukāk, laikam, nevar būt - rīt jāaizstāv 2 no 3 studiju darbiem.
Papildus tam, abas aizstāvēšanas sākas ar 1/2 stundas starpību.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bumsis
2005-12-12 20:17 (saite)
nu kas tas par stulbumu?Ar kuru galu tad tas cilvēks domāja, kas tos laikus tur regulē.Jeb jums tur tāda nav.Ir taču kaut kādi grafiki.Neiet taču viss pašplūsmā...bet nu jebkurā gadījuma,labi ka pateici,zināsim, ka rīt spēcīgi jātur īkšķīši...tik pēc tam ziņo, ja!;))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scope
2005-12-12 20:28 (saite)
Joks jau tāds, ka uz 1. pieteicos jau pagājušonedēļ, kad 2. aizstāvēšanās laiks nebija zināms, to uzzināju tikai šodien...
Paldies tev par īkšķu turēšanu, noderēs :))


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-12-12 23:42 (saite)
Huinja tas tev ir. Man ir jaanodod (laikam tachu jaasaka - arii jasaak taisiit buutu) studijnieks maaksliigajaa intelektaa (kas ir paraads no ieprieksheejaa semestra), tad tieshi taapat jaasaak taisiit studijnieks pie Novicka (nezinu kaa vinja priekshmetu sauc, ne reizi bijis neesmu shogad), tad pie Kirikovas arii studiju darbs neiesaakts. Ko saki? Tipa tev baigi suudiigi? Muahagahahahahaha probleemas tu veel redzeejis neesi :D
Nu un tas viss protams jaadabon gatavs uz naakamo nedeelju. Man parasti ir izdevies shaadu kvantumu noveikt taada laika posmaa. Cerams, shogad nebuus iznjeemums.

Un pavisam aizmirsu - neemsu bijis veel uz kaadiem 2iem priekshmetiem ne reizi, tur arii kaut kas jaadara. Taa luuk - extreme xmas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?