polija ([info]polija) rakstīja,
Tāpēc es braucu ar velo. arī ziemā. arī, kad biju stāvoklī. arī, kad bērnu vecu velobeņķi uz bērnudārzu, arī, kad bērns 3 g vecumā brauca pats uz bērnudārzu un vēl jo vairāk tgd, kad dāzreiz nebaidos īsos gabaliņos palaist viņu vienu pašu arī ar velo šādā laikā.
Jo sabiedriskais transports ir vnk psc. Es jau palasīju, ka rakstīji Twitterī par šo.

Vnk tu nekad nevari zināt, kad viņš atbrauks, vai viņš atbrauks, cik pilns tas buss atbrauks, cik miljonus baciļu tu tai transportā vēl norausi, vai būs pārkurināts, vai izsaldēts, utt..
Es ļoti gribētu normāli samaksāt (kaut vai augstāku!) maksu par sabiedrisko transportu un neuztraukties par auto, stāvvietām, pārģērbšanos pēc velobraukšanas ziemā, bet tas tā nestrādā.
sabtranss ir bomžiem un nabagiem un tā tas arī tiek uztverts gan no valsts, gan pilsētas puses. Un, ja tu esi bomzis un nabgs, tu vari arī pamīcīties līdz ceļiem snieg'pieturā un 2h pagaidīt busu. Jo īstie cilvēki, kas taisa biznesu, brauc ar saviem auto. Un tāpēc viņiem vajag taisnākas un tīrākas ielas, garākus zaļā signālus, iespēju apstāties un stāvēt, kur nu ienāk prātā, utt..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?