scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2016-12-27 23:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ar veco auto šajās brīvdienās sanāca piedzīvot auto īpašnieka otro priecīgo brīdi - Passat tika pie cita saimnieka.
Vislabākais visā pasākumā bija pārdošana bez jebkāda čakara (šeit paldies arī e-CSDD par ērto distances pārrakstīšanu), jo pircējs lieliski apzinājās, ko par minēto cenu var sagaidīt.
Vismaz izpalika n-tās atrādīšanas un izsaukumi "bet te tak rūsa, te tak skrāpējums!" - no sh*t, Sherlock, auto ir pilngadīgs, ko tad tu gaidīji.

P.S. Tā jau, ja nebūtu spiesta lieta mainīt auto, visticamāk brauktu līdz Tolmetam, bet tāpat tuvākajos gados bija paredzamas vizītes pie metinātāja, kas visu to pasākumu manāmi sadārdzinātu un pats process gan jau, ka arī nebūtu ātrs. Un tad pie katras TA jādomā, vai tik kaut kur ar skrūvgriezi neiebakstīs...

P.P.S. Statistika no spritmonitor - http://www.spritmonitor.de/en/detail/177291.html


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2016-12-28 09:17 (saite)
O, satikt saprātīgu pircēju ir kā iedzert malku teicama dzēriena! Pēc gnīdas, kas gribēja pa lēto dabūt vēl vienu nomas auto un viena kosmonauta ar pilnīgi neadekvātām prasībām, automehāniķis kurš paklausījās motora skaņu, izbrauca 300m ar vairākiem pagriezieniem un 2 bremzēšanām un teica "ņemu" - tie bija īsti svētki!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scope
2016-12-28 11:46 (saite)
Jā, tā ir gan.
Pieļauju, ka ilgi marinējot un n reizes atrādot, varētu arī nedaudz vairāk dabūt, bet pie šitik ātras pārdošanas par summu grēks sūdzēties.

Cilvēks sakarīgs, visu parādīju, visu pastāstīju, arī par rūsu utt.
Izbraucām pa asfaltu, pēc tam kādu gabalu pa granteni - izklausīja ritošo un secināja, ka šobrīd nekas negrab, eļļa jāmaina pēc 10 kkm, siksnas arī ne kādus 25 kkm, sanāk, ka gandrīz gadu plānotie darbi nav jāveic.
Protams, kaut kas var nobirt jebkurā brīdī, kā arī TA var par kaut ko izsvilpt, bet, pērkot auto šajā cenu kategorijā, ar to parasti rēķinās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?