scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2015-05-26 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā man patīk ceļu policijas runasvīra N. Krapša attieksme:
"Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis atzīst, ka šobrīd Ceļu policijai nav pietiekami daudz resursu, lai nodrošinātu visu vai vismaz lielākās daļas likumpārkāpēju sodīšanu.
Taču pilsonisko pārkāpēju dokumentēšanu neuztver kā risinājumu, jo kā pats atzīst: "Video filmēšana no sabiedrības nav labākais process, jo nepieciešams iziet konkrētu un sarežģītu lietvedību".
Savukārt tehnisko līdzekļu papildināšanai Krapsis netic, jo tam ir nepieciešami lieli ieguldījumi no valsts "kabatas"."
Citāts no http://www.delfi.lv/news/national/criminal/celu-policija-nespej-tikt-gala-ar-agresivajiem-braucejiem-vesta-raidijums.d?id=46014503

Sanāk, ka ir labi kā ir un nav ko te iedzīvotājiem sūdzēties, jo tad kādam būs jāveic "sarežģīta lietvedība", bet pašiem kaut ko darīt nav un nebūs līdzekļu.
Malači, ko lai saka.

Cita starpā, piemēram, sestdien CP ekipāža rādīja "likumīgu" veidu, kā veikt apgriešanās manevru uz Jūrmalas šosejas, gabaliņu aiz Priedaines caurlaižu punkta Rīgas virzienā, kur sadalošajā joslā ir pavisam īss posms, ko neierobežo barjeras - vienkārši ņemam un griežamies pāri izbraukātajai zaļajai zonai bez bākuguņu un skaņas signāla ieslēgšanas, ievērojot principu "jo man taču vajag, tas nekas, ka nedrīkst".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?