scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2014-09-20 22:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Papildus iepriekšējā pukstā jau minētajam, jāmin vēl viena sērga, kuru ievazāja ar Eiropas naudiņām - 1.5 joslu ceļi.
Ideja jau laba, bet, biežāk pabraukājot posmu Rīga - Bauska, nākas secināt, ka lietot to nemāk vai negrib mācēt, jo:
- nepārredzamā līkumā iet garām fūrei, paļaujoties, ka pretīmbraucošais parausies malā pāri nepārtrauktajai līnijai (jā, ne visur ir atļauts braukt pa nomali);
- dubultās vai pat trīskāršās apdzīšanas, arī nakts laikā, kad uz abām nomalēm var būt dajebkas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2014-09-20 22:29 (saite)
negrib, negrib - jo "ja es braucu ar pieļaujamo maksimālo ātrumu, nevienam nav jādzenās man garām" (c) (tā vai līdzīgi) iz Limuzīns Jāņu nakts krāsā :(
tas pats uz Saulkrasutu (oki Tallinas) šosejas un tml...
-
spītīga , skaudīga stūrgalvība :(((

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]le_minga
2014-09-20 22:32 (saite)
p.s. un tie dzinēji (iepriekš es par tiem nelaidējiem) arī āži: nevēro to, kas pretī notiek - resp. iespējamos riteņbraucējus, saparkotās sēņotājmašīnas, lēno traktoru utt. - visu, kā dēļ nevar noraut malā uz to paplašināto daļu :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scope
2014-09-20 22:46 (saite)
Nu, manuprāt ir tā - taisies apdzīt/apsteigt, ieslēdz virzienrādītāju, lai abos virzienos braucošie saprot nodomu un rīkojas pēc iespējām.
Savukārt brutāla braukšana pretējā joslā, vai nu neredzot, kas tu notiek, vai ar apziņu "man pienākas un visi pašķirsies", nerādot nekādu brīdinājuma signālu, ir klasisks egoisms un kretīnisms.

Es saprotu, šīs šosejas ir noslogotas, bet vai tāpēc jācenšas paspēt uz kapiem ātrāk par pārējiem? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2014-09-20 23:09 (saite)
jā - piekrītu pa visiem 100!
nez - man asinīs de mācītais: kamēr apdzen rādi pagriezienu, kad redzi, ka beigsi maneevru un iekārtosies atpakaļ: rādi labo pagrizienu... uttt... kā arī vērot visus piecus spoguļus + satiksmi, ne tikai tev 1m diametrā, bet automātiski visu, ja redzi tik tālu, tad čutj ne km uz priekšu (un aiz muguras ar 0 iedomājies bāni, kur mocis ar 300km/h tev pietuvojas nu...)
-
tavu iepriekšējo lasot - ar acīm un prātā aš zīmēju ceļu no Imantas uz Ganību dambi un atpakaļ - visas pieminētās situācijas atradu savā ikdienas maršrutā :) (man šķiet tu turpat :D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sursurs
2014-09-20 23:37 (saite)
nēnu, ja vēl tikai pats lidotājs paspētu uz kapiem - goda vārds pat žēl nebūtu. Problēma, ka viņa dēļ uz kapiem var nokļūt visi iespējamie, kas var atrasties uz tās nomales, visi, kas atrodas pretimbraucošajā un apdzenamajā mašīnā ar, bet to jau lūk neviens neiedomājas. Par šito "es braucu - visi pašķirsies" sērgu jau sen dusmojos..
Un tas ir vēl papildu iemesls, kāpēc uz Tavas minētās šosejas vienmēr pat gaišā dienas laikā veļļojot lieku vesti (un nepaļaujos uz daudzkārt skandināto "dienas laikā velosipēdists ir ciknutur puskilometrus redzams") - nu varbūt vismaz ja tā fūre mani laikus pamanīs, spītīgi brauks pa savu joslu, tādam idiotam tomēr būs slabo braukt tai purnā.. :@ Vai arī pats tāds lidotājs kkādā brīdī pamanīs to zaļo vesti kkur pretī..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?