scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2014-07-06 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā man patīk ķīniešu eglīšu rotājumu lietotāji, kuri nezin kāpēc uzskata, ka tās plānās LED strīpiņas ir pilnvērtīgi dienas gaitas lukturi.
Visforšāk ar šiem ir, piemēram, apmākušās vai lietainās dienās, kad jāveic apdzīšanas manevrs, jo, es atvainojos par manu franču valodu, tie mēsli nekādā veidā nepadara pretīmbraucošo auto redzamu.
Šodien redzēju pērli - pretīmbraucošajam tālsatiksmes autobusam šie rotājumi bija ielikti pašā apakšā, kur jau sācies kabīnes noapaļojums un bija tik mazi, ka ieraudzīt tos varēja tikai pie samainīšanās.

P.S. Nav runa par normālu ražotāju, piemēram, Osram vai Hella, izstrādājumiem, kuriem diodes ir atbilstoša izmēra un spilgtuma. Par rūpnīcas LED risinājumiem vispār nav neviena slikta vārda, ko teikt, piemēram, ļoti patīk šādi LEDi uz fūrēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

(Nodzēsts puksts)

[info]scope
2014-07-07 06:41 (saite)
Visas cerības uz CP, jo uz TA šos, visticamāk, vienkārši noņem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]termostats
2014-07-06 22:53 (saite)
Šie ir vēl lielāki kretīni par tiem, kam ir pašu liktais un šķībais ksenons. Pievienojos sašutumam un besim. Vajadzētu panākt, lai policija raksta sodus par braukšanu bez gaisām un apskatē par šiem liek 2 bez jautājumiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scope
2014-07-07 06:43 (saite)
Domāju, ka uz TA, tāpat kā kreisos hrenonus, šos amputē, līdz ar to nav par ko 2 ielikt.
Visas cerības uz CP.
Būs jāuzraksta vēstule, lai abas institūcijas sniedz vismaz formālu atbildi, no kuras varēs izsecināt, vai kādam maz šis rūp.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]scope
2014-07-09 08:48 (saite)
CSDD atbildēja formāli, kas arī bija gaidāms.
Viņi kontrolē atbilstoši noteikumiem un par šādiem LED liek "2", attiecīgi jāsecina, ka eglīšu rotājumus, tāpat kā kreisos xenonus, uz TA ņem nost.

Redzēs, ko atbildēs VP.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?