scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2013-07-28 18:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Neapskaužu tos, kuri sēdēja "korķī" uz Mangaļsalu vēl pirms Vecmīlgrāvja tilta. Ir skaidrs, ka uz tāda mēroga pasākumu mēģināt paspēt pēdējā brīdī vienkārši nav iespējams.
Kuģu parāde bija forša, skatītāju gan uz ūdens, gan abos Daugavas krastos bija pa pilnam, daļa kuģu tiešām gāja ar paceltām burām.
Nedaudz rūgtumiņa sagādāja policisti. Vispirms piebrauca ostas policisti - sasveicinājās, palūdza uzrādīt vestes (uz ko atbidē tika parādīti maisi ar vestēm), piekodināja uzmanīties un aizbrauca tālāk. Pēc krietna laika uzradās Rīgas pašvaldības policisti. Ne stādījās priekšā, ne sveicinājās, tik nobēra: "dokumentu un peldlīdzekļa drošības aprīkojuma pārbaude". Kapteinis atteica, ka mūs jau pārbaudīja, bet, ja ļoti gribot, lai nāk klāt un paši pārbauda. Šie, nemākot īsti pienākt pie laivas, brīdi runājās pa rāciju un pēc tam pazuda tik pat veikli kā parādījušies.
Krietni vēlāk, kad no Daugavas ārā nāca jūras jahta(?), ejot labā ātrumā un ar vilni gandrīz noslaukot savā ceļā mazākus peldlīdzekļus, šo brašuļu iejaukšanās būtu krietni noderīgāka, izrādījās, ka šiem iekšas par plānām, jo šo atrakciju viņi izlikās neredzam...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scope
2013-07-28 23:04 (saite)
Nu tak, Tu jau noteikti startēji no paša Rīgas centra vai vēl tālāk, mums atkal starts bija Audupē/Vecdaugavā.
Tev jau tāpat tur labs gabals ko airēt turp/atpakaļ sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?