scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2011-10-21 08:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bojāgājēju/bojābraucēju sezona sākusies
Šorīt, kad ārā ir pietiekami tumšs un tam papildus vēl rasina tāds pretīgi smalks lietutiņš, ir ideālais laiks bojāgājējiem un bojābraucējiem, lai pakļūtu zem auto riteņiem.
Dažas epizodes no šodiens, par laimi, visi dzīvi:
- neapgaismots ceļa posms uz garažām, pa kuru pārvietojas gandrīz tikai kājāmgājēji-autovadītāji, bet atstarotāja pie somas vai apģērba nav lielākajai daļai(paši noteikti lād neredzamos gājējus);
- 11. novembra krastmala, gājēju pāreja pie Triangula bastiona. Labi, ka priekšā braucošais pamanīja to vīrieti melnajā mētelī, kurš devās pāri gājēju pārejai, un sabremzējās. Trakāk bija pa 2. joslu braucošajam, kurš, ja gājējs pats nebūtu uzmanīgs, droši vien viņu nonestu;
- vairāki velosipēdisti bez atstarotājiem un lampiņām gan priekšā, gan aizmugurē, tajā skaitā Latvijas Pasta pastniece, kurai gan vismaz atstarojošo vesti ir iedalījuši.

P.S. Par 11. novembra krastmalas gājēju pāreju gan jāsaka publisks fuj! Rīgas domei, jo nav pieļaujama neregulējama gājēju pāreja pār vairāk kā 2 braukšanas joslām, savukārt tur to ir veselas 5.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scope
2011-10-21 09:31 (saite)
Nevaru nepiekrist :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?