Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2005-10-13 13:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bļa ... nu tā domāju nu tā domāju, ka darbi būs pilni pakaļi, bet še tev ... dabesījos jo negribēju tik daudz strādāt un uztaisīju automātisko kļūdu atrašanu un labošanu. NU un tagad un tagad ... bļin ... ko lai tagad dara, ka viss jau izdarīts? Tā biju ierēķinājis, ka visu nākamo nedēļu varēšu strādāt un datubāzē meklēt kļūdas un labot ...

Nu kā neiet.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2005-10-13 15:50 (saite)
Lūk, kur arī 21.gs. un vispār tehnoloģiju laikmeta problēma. Tehnoloģijas tika radītas, lai samazinātu laiku, kas nepieciešams kāda uzdevuma veikšanai un, ja cilvēks būtu gana saprātīgs radījums, viņš šo laiku izmantotu kaut kam patīkamākam, nekā paredzētais monotonais darbs. Bet - nē, sāk nemieroties, ka viss jau ir padarīts un tagad nu varētu vēl kaut ko iesākt.
Būtu man iespēja savus darbus automatizēt... eh, kompis manā vietā strādātu, un es caurām dienām nosistu laiku netā (un pēc tam būtu sirdsapziņas pārmetumi, ka varēju taču kaut ko derīgāku pasākt - protams, darbaholisms ir ieēdies līdz kaulu smadzenēm).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2005-10-13 15:57 (saite)
NU tas sliktākais jau ir iekš tam, ka es jau vakar līdz riebumam netā notupēju un man ir piegriezies. Ir arī tā, ka esmu darbaholiķis nedaudz. Ja atnāku uz darbu, tad jāstrādā, ar retiem izņēmumiem. Mūsdienu cilvēkam gan jocīga dzīve.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2005-10-13 16:04 (saite)
Aga, mani arī moka tāda nemierīga sajūta, kad it kā nav ko darīt, bet patiesībābā it kā būtu jādara. Varbūt tas tāpēc, ka ir kaut kādi fona darbiņi, kuri tiek atlikti svarīgāku dēļ, un tā pie viņiem nekad netiek :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?