Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2003-05-30 11:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā man tas patīk!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]terrible_lie
2003-05-30 11:31 (saite)
nu, ja njem veeraa, ka neegjeri apgalvo, ka jeezus bija melnais un sievietes apgalvo, ka jeezus bija sieviete, atliek tikai secinaat, ka tas Makliirijonkulis pats ir gejs :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2003-05-30 11:37 (saite)
Gejs vai negejs ... vislabāk man patīk tas ko iespējams par šo te teiktu un saka fanātiski ticīgie! Lai gan kāpēc tad viņš nevarētu būt gejs ... viņš taču bija cilvēks ... nu labi labi ... Dieva dēls ... Vecais izvirtulis (svētais gars) paņēma priekšā zemes sievieti un tad notinās uzgrūžot visu atbildību Jāzepam!

Tā visa geju, nēģeru un sieviešu padarīšana ir tikai apsveicama! Milzīgs priex man par to!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]terrible_lie
2003-05-30 11:41 (saite)
nee nu tas ir gluzhi vienkaarshi smiekliigi, ka cilveeki par visaam variiteem censhas iebaazt jamo kaadaa konkreetaa kategorijaa (mainly - savaa, lai pashi justos kaa izredzeetie :P)

tikpat labi es tagad vareetu saakt apgalvot, ka jeezus bija koderis un gan jau biibeles vietaam visnotalj briivi interpreteejamajos tekstos atrastu arii kaadu pieraadiijumu par labu savam apgalvojumam :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2003-05-30 11:51 (saite)
Tas jau arī ir tikai apsveicami, ka jamo mēģina iebāzt kaut kādos rāmjos, jo šajā gadījumā tas darbojas tieši pretēji! Un kāpēc gan Jēzus nevarētu būt punduris un zoofīls + vēlāk arī pedofīls un vienkārši apdāvināts cilvēks ar spējām dziedēt un, varbūt, pat šādu tādu maģiju piekopt pratis?! Viņš, varbūt, mācēja veikt masu psihozes pasākumus! Vai tad tam visam ir kāda nozīme? Bībeli tāpat ir sarakstījis cilvēks t.i. cilvēki! Katrs interpretējot notikumus pa savam!

Ai da nū ... labi, ka par to visu domā un neierubās tikai vienā - bībeles noteiktā - patiesībā! Tādas spriedelēšanas tikai padara plašāku redzesloku un tas ir tikai apsveicami!

Riktīgi man tas garīgo uzlaboja!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]terrible_lie
2003-05-30 11:59 (saite)
nee nu tas ir tikai normaali, ka cilveeki censhas sasparoties pret vieniigo noteikto patiesiibu, probleema shajaa gadiijumaa gan ir taada, ka tie, kam to visvairaak vajadzeetu (fanaatiskie ticiigie), to noliedz, ne ieklausiidamies, ne censdamies izprast/iedziljinaaties - vinjiem ir pilniibaa aizmaaleejushaas acis un ausis ar to vieniigo patiesiibu, ko itkaa sludina biibele un bazniica, visam paareejam vinju uztvere ir blokjeeta

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2003-05-30 12:06 (saite)
Nu manā uztverē tā ir norakstīta sabiedrības daļa ... nu labi ... bik par kategorisku, bet tiem ļautiņiem, kuri vēl nau samaitāti un norakstīti ar to idi pasākumu, tas ir tikai pozitīvi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]terrible_lie
2003-05-30 12:27 (saite)
kas nu tur par kategorisku, taa tas diemzheel vienkaarshi ir :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sesks
2003-05-30 11:44 (saite)
Cilvēkiem ņefig darīt.

(Atbildēt uz šo)


[info]elina
2003-05-30 11:59 (saite)
tajaa laikaa vispaar geji bij modee ;D
jeezus tak nebuus atpaliceejos ;D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?