Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2004-06-18 14:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Gus Gus - David

Šādus turbo tempus darbā sen neesmu piedzīvojis. Pusotras dienas devu jau būšu līdz 16.00 izpildījis. Es ar sevi lepojos.

Gribas samīļoties.

bumcik bumcik



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chamura
2004-06-18 15:04 (saite)
Ak laimiigais! peec shaadiem tekstiem es pamazaam iesliigstu sevis nogruziishanaa, jo ir iestaajies taads staavoklis, ka nezinu, ko gribu, ko negribu un vispaar....Bet nu priex par Tevi enyway!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2004-06-18 15:10 (saite)
Nu rēķini, ka es jau 14 gadus nodarbojos ar šitām muļķībām. Pa to laiku esmu atklājis, tas ir tas, kas man patiešām patīk. Agrāk es gribēju kļūt par pamatskolas matemātikas skolotāju vai tālbraucēju šoferi. Tā kā par šoferi es pēc likuma nevaru būt, tad atlika matemātika, kas gan ir pārgājusi uz datoru jomu, bet nākamā iespējamā izglītība būs informātikas skolotājs. Viss ir saistībā.

Datori ir mana dzīve :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chamura
2004-06-18 15:39 (saite)
Jaa, cik meerkjtieciiga dziive!Apskauzhu Tevi (labaa noziimee)!
Man draudzene saka"ja buutu taada profesija Sukeris, vinja atbilstu visaam prasiibaam",-ar mani nav gluzhi taa, bet reizeem taa juutos! Saaku apjaust savas izveeleetaas profesijas smirdiigaakas puses un sliigstu apaatija!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2004-06-18 15:43 (saite)
Nja ... un ja padomā cik daudz ir tādu ļaužu, kas nestrādā tādu darbu, kas patiešām patīk ...

NJa ... tā nu gan ir, ka jau no kādu 8 gadu vecuma esmu zinājis par ko gribu kļūt. Brīvā audzināšana - senči ļāva darīt visu kas ir atļauts un atbalstīja mani visā ko sāku ķimerēt. Audzināšana ir viens no galvenajiem dzīves stūrakmeņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chamura
2004-06-18 15:51 (saite)
Savaa gadiijumaa senchus galiigi nevainoju...vinakaarshi taa gadaas! Man arii ljaava izpausties!Es sportoju, bet, kad vajadzeeja piekrist iet lielajaa sportaa, sapratu, ka negribu kjluut par uzpumpeetu pretiigu veceni.......tachu taa tomeer ir lieta, kas man visvairaak sagaadaa baudu!
Un tagad berzhos profesijaa, kas ir pilniibaa taada marioneshu profesija un aizvien vairaak kljuust par taadu....but never mind!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?