Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2003-10-07 11:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nikns

Nupat nokaitināja. Nu niknis esmu ... atnāk tā blondīne un ... dialogs ...
- es nevaru atvērt savu darbu.
- labais taustiņš, maximize.
- a man tur nekas nesanāk.

Nobesos, aizeju, labais taustiņš un maximize. Viss sanāk. Visvairāk nokaitināja tas, ka es jau viņai to esmu teicis ļļļoooooooti daudz reižu ... nu nepielec ... bļa blondīnes ...

upd: a viss pārējais sieviešu bars metas šo aizstāvēt ... ne jau visi esot saauguši ar datoru ... bļa kuces ... nafig ta vispār pie kompja sēdi (nu jau vairāk kā 3 gadus) ja pašas elementārākās lietas nevari iemācīties??? Nesaprotu kā viņa vispār ir pabeigusi universitāti ekonomistos!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2003-10-07 11:49 (saite)
abet-moš viņai patīk, ka tu nāc un viņas kompi spaidi? moš viņa tikai nevar neko oriģinālāku izdomāt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2003-10-07 11:56 (saite)
Es viņai labāk kaut ko citu paspaidītu. A tas ka viņa nevar kaut ko izdomāt ... tas nu toč ir skaidrs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klaide
2003-10-07 12:12 (saite)
es pat nezinu kā ar to cīnīties, sev tikai nervus sačakarēt var..
dažām nepielec pat pēc vairāk kā trīs gadiem. tās ir vienkārši bailes eksperimentēt. vai arī negrib domāt/ iedziļināties, vieglāk izmantot kādu citu, kurš nekad neatteiks un izdarīs viņu vietā. man te ar dažas tādas tantītes - es nezinu no kurienes tas uzradās! kā to novākt? kas tas tāds?es neko nedarīju! es nekam nepieskāros! es tikai, blablabla

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2003-10-07 12:26 (saite)
Nu tas, ka netīšām sataisa kaut kādus sviestus, tas ta vēl tā ... to var likvidēt ar privilēģiju došanu! Iedo read&write pieeju i sjo! Aber to, ka nevar elementāras lietas iemācīties ... kaut vai šitais aprīļa joks no manas puses - pārkārtoju ikoniņas desktopā un dažas ikoniņas noņēmu ... viss ... viņai nebija programmas un bija izdzēsts kaut kāds fails ... a to jau nevar iedomāties vecene, ka programmas var dabūt caur strt\programs un to ka fails ir meklējams my computer\C disks \ ...

Stulbuma augstākā pakāpe ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]savaadaisu
2003-10-07 12:29 (saite)
Vēl viens varoņdarbs no viņas puses ... atnāk ... Es nevaru izdrukāt, printeris nedarbojas ... Aizeju, ieslēdzu printeri, izdrukāju ...

Nu, ko par tādu cilvēku domāt? Viņai nav 70 gadu, viņai ir tā ap gadiem 33, augstākā izglītiba, 3 gadu stāžs pie datora ... a šitādas dumības ik pa laiciņam nākas no viņas puses dabūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klaide
2003-10-07 12:38 (saite)
vai arī - printeris ir ieslēgts, bet papīrs nav ielikts..

nezinu no kā tas atkarīgs. suga tāda. vienkārši atsēž savu darba dienu. tādām ka tik pasēdēt privāto dzīvi palasīt pie kafijas tases ar vēl trim tādām pašām.
jaukākais, kas atrodas datorā ir iespēja samainīt fona bildi ar pūkainu kaķīti vai sunīti, un i to nevar pašas atcerēties kā tas ir darāms.


zāles: pasmīnēt un izteikt kādu ironisku piezīmi un galvenais neņemt pie sirds

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2003-10-07 12:43 (saite)
Nja ... tādas dumības ik pa brīžam parādās! Ignorēju un pasmaidu, bet reizēm tas konkrēti piegriežas. Jo īpaši tad, kad man un vēl vienai kolēģītei nācās pārstrādāt tās blondīnes darbu! A ko man spirināties ... šī tak priekšnieces draudzene.

Eh ... tādi ļautiņi ir vajadzīgi, lai citi uz to fona labāk izceltos.!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2003-10-07 13:04 (saite)
nu es jau arī esmu gana padebila šajā datņu ērā, bet nu man profesijai tie hlami it kā nav tik būtiski, lai gan ar tiem esmu gandrīz visu dienu kopā (skatamies viens otram sejā), nekādus ekseļus es nezinu, negribu zināt. un kad man vajag kādu labāku mūvijpleijeri uztaisīt vai kauko citu, tad jau man kojās datorlaborantu netrūkst. un ekrāna bildi es māku nomainīt. (mircu gan nemācēju uzinstalēt, heh. krūšturi vieglāk attaisīt).
a bet jums gan neiet.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?