Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2007-10-01 15:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lai kā arī citi "speci" fanotu par linux dajebkuru versiju, mans uzskats nu ir tāds, ka LINUX sucks gandrīz visos caurumos, vienīgie plusi ir vīrusnieku nepielipšana. A citādi lietotājam nedraudzīga vide, pilnīgi nejēdzīga OS, ja nav neta. Šausmīgi grūti dajebko normāli noadminēt. Un specifisku aparatūru draiveru trūkums. Vošim mēsls.

Lai kāds s***ds ar nebūtu MS ražojums tas kas logi, tomēr tie ir labāki. Lai gan XP arī ir mēsls. Pagaidām vienīgā sakarīgā OS ir w2k.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lodzinjsh
2007-10-05 16:19 (saite)
logs rlz

(Atbildēt uz šo)


[info]cuba
2007-10-05 16:52 (saite)
logs95 4ever!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]bordo
2007-10-05 16:53 (saite)
Hmm paskatīsimies uz to no otras pusses. Jā linux ir gruuti administreejams. Bet kad vissu zin kas jaadara tad ljoti viekgli paliek administreet. Un aatri galvenais. Otrkaart. Ja linuxi nokonfigurē tad viņš arī strādā. Jo pats Mikrosofts ir atzinies ka Windows nav bijis paredzēts kā 100% uptime os. Savukārt linux ir 100% uptime OS. Treshais kas arii ir pats galvenais ir tas ka linux ir freeware un ja gribi analogus softus izmantot tad jaamaksa kaadi saakot no 300Ls par softiem kurus var juuzat.
Es personiigi maajas lietoshanai atbalstu Mikrozapti, jo tas ir mass produkts un daudz vieglaak ko dabuut. Arii speeljuki patiik. Bet darbā es ar lielāko prieku izmantotu Linux. Jo visas taas multimeediju kakas man nav vajadziigas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?