15 December 2016 @ 08:06 pm
the invisible man  
vispār tagad es atkal jūtos ļoti nedroši to darba jautājumu dēļ, jo tur beigās norādīts, ka vajadzēs tādus un šādus darbiniekus, kā viens norādīts PR cilvēks, un tad tur kā šim "jaunajam darbiniekam" pienākošies pienākumi uzskaitīts principā tieši viss tas, ko daru es (mīnus ĒA projekta lietas, jo tas ir atsevišķs EU projekts), un vēl konferenču organizēšana. un es sēžu, lasu, domāju - ok, labi, viņi tad, piemēram, balstoties uz šo, atrod jaunu PR cilvēku, un ko tad tur darīšu es? jūtos kā tāds zatlers, varētu celties kājās, kāpt birojā uz galda un teikt - "un es...kas es esmu?"

un es pilnīgi jūtu, kā šīs bažas un neskaidrība sūcas cauri visām šķirbām, kā tāds oil spill sāk piesārņot citas dzīves sfēras, kā es pēkšņi sāku justies sliktāk un baidīties vairāk par savām sociālajām attiecībām, citām prasmēm, pamazām atkal apšaubīt savu vietu pasaulē vispār. nekad jau tā pārliecība nav bijusi diez ko spēcīga, tagad viņi tā vienkārši ņems un nomīdīs manus mazos, zaļos asniņus?
 
 
( Post a new comment )
vakardienas[info]vakardiena on December 15th, 2016 - 08:35 pm
Tur nav neviena draudzīga pleca, kam šo pajautāt? Tā neziņa droši vien ir overwhelming
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 15th, 2016 - 08:44 pm
es šī interesantā fakta priekšā nonācu šodien, jau lidostā, ceļā uz extended weekend. protams, ka jājautā, bet šobrīd īsti arī nav skaidrs kam, kā, ko tieši. un tas ģenerē burvīgu trauksmes sajūtu. uff.
(Reply) (Parent) (Link)
honeybee[info]honeybee on December 15th, 2016 - 08:35 pm
piesakies darbā!
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 15th, 2016 - 08:45 pm
jā, vai ne, bezmazvai tiešām jāsāk meklēt vakances. ):
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
honeybee[info]honeybee on December 15th, 2016 - 08:52 pm
nē, es domāju, pie viņiem

paprasi 2x lielāku algu :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 15th, 2016 - 08:55 pm
:D
(Reply) (Parent) (Link)
dzīvsudrablapsa[info]iive on December 15th, 2016 - 09:15 pm
:D Lieliski!
(Reply) (Parent) (Link)
rrr[info]rr_rrr_r on December 15th, 2016 - 09:26 pm
varbūt viņi secināja, ka ar vienu pusslodzes cilvēku nepietiek visiem darbiņiem un vajag vēl vienu Tavu funkciju cilvēku? un tad jūs abi tos visus darbus?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 15th, 2016 - 10:00 pm
bet tad nafig nevar arī ar mani pašu par šo kādu vārdu pārmīt?

jebkurā gadījumā, es jau nesaku, ka te obligāti notiek/ir noticis/notiks kas slikts, šīm vienkārši emocionālā līmenī ir liels "draudu potenciāls", jo es jau patiesībā neesmu par sevi pietiekami pārliecināta. PR grāda man nav, lai gan, skatoties uz to, kas jādara brālim, to PR mācoties, priekšstats ir visai konkrēti tāds, ka zaudējusi es neko neesmu, izņemot varbūt vienīgi kaut kādus terminus latviešu valodā, kurus nezinu, un kurus reāli arī darba veikšanai nevajag. es esmu gudra un brīnišķīga, un labs darbinieks, bet nu acīmredzot kaut kādā mērā tie ir tikai tukši vārdi, ja jau man tas sev tik cītīgi jāatkārto.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rrr[info]rr_rrr_r on December 15th, 2016 - 10:05 pm
pai,

saprotami, ka emocionāli šis ir diezgan nepatīkami. bet kā jau pati citā komentārā norādīji, ka to ir sastādījuši divi cilvēki, kas potenciāli vispār nepārzina ne struktūru, ne šobrīd notiekošo.
bet kas attiecas uz Tevi informēšanu.. nu, Tavs boss mēdz nepārsūtīt Tev vajadzīgus ēpastus. un citi kolēģi teju naktīs kaut ko prasa izdarīt. izklausās, ka viņiem tur ar iekšējo organizāciju iet pašvaki. tāpēc jebkādas izmaiņas struktūrās un tamlīdzīgi plāni arī varētu netikt adekvāti nokumunicēti.
ņuf, zvēriņ. Tu esi ļoti brīnišķīga un ļoti labi proti darīt savus pienākumus. tāpēc viņiem nebūtu iemesla Tev tos atņemt! jaunnedēļ aizej kādam uzvaicāt. bet līdz tam labāk jau nepieņemt kaut kādas sliktākās opcijas.
(Reply) (Parent) (Link)
dzīvsudrablapsa[info]iive on December 15th, 2016 - 09:37 pm
Es domāju, ka tas ir ļoti labi, ka Tev ir priekšā pagarinātais vīkends, lai ļautu šai informācijai nosēsties. Iespēja tagad uzreiz visu pajautāt varbūt nāktu tikai par sliktu. Neviens nevar darba devējiem aizliegt klusēt uz Tavu jautājumu "ko šis sludinājums nozīmē un kā tas savietojams ar manu klātesamību" – un Tu esi sagatavojies lai kādai, bet patiesībai, taču Tevi atstāj neziņā, un Tu lēnām saraujies arvien mazāks un trīcošāks. Un varbūt arī darba devēji īsti nezina, viņi domā, ka varētu tā, varētu šitā, varbūt šito paplašināt, varbūt to likvidēt. Iesaku apdomāt, kā Tu vari vislabāk rīkoties gan tādas vai citādas atbildes gadījumā, gan kā neļauties trauksmei, ja atbildes vienkārši nav.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 15th, 2016 - 09:52 pm
tas gan nav sludinājums pagaidām, bet vienkārši elements nākamā gada stratēģijā, ko arī taisīja divi cilvēki - viena PR dāma, kas tehniski nav mums pastāvīgs darbinieks, līdz ar to īsti nezina varbūt visu esošo organizācijas struktūru, un tas kolēģis, kurš vispār tur ieplanē/izplanē birojā, un ar kuru man nav bijis nevienas jēgpilnas sarunas, un es neesmu pārliecināta, ka viņš vispār kaut kādā kapacitātē reāli bija iesaistīts manā pieņemšanā darbā, tā ka varbūt vispār nezina, ar ko es nodarbojos. varbūt viņš tic, ka visas tās relīzes pēdējos 4 mēnešus nokrīt no zila gaisa, ziņas pašas uzrakstās, bildes pašas sakārtojas un tiek aprakstītas utt.

es nekristu pilnīgā izmisumā arī, ja izrādītos, ka šis nozīmē, ka es tur varu palikt tikai kaut kādā administratīvā kapacitātē. tad es no tā darba vienkārši ietu prom. vismaz tik vērtīga es laikam jūtos, un laikam lielā mērā vienkārši esmu dusmīga, ka šis trigerē kontekstu, kurā paveras plašas iespējas šo vērtību apšaubīt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
dzīvsudrablapsa[info]iive on December 15th, 2016 - 11:35 pm
Pai. Izlausās, ka tur tiešām kaut kas nav kārtībā ar pašu iestādījumu, bet ceru, ka Tev izdosies kaut kādu skaidrību gūt. Sirdmieram vari patiešām uzskaitīt pie sevis visas lietas, ko esi regulāri veikusi, lai objektīvi varētu sevi nomierināt – jā, ir lietas padarītas! – un arī tad, ja nu tur tiešām tādi lidoņi, kas nebūs pamanījuši darbinieka paveikto, tad vēlāk varēsi bez minstināšanas pastāstīt, ko dari. Turies!
(Reply) (Parent) (Link)