15 December 2016 @ 08:06 pm
the invisible man  
vispār tagad es atkal jūtos ļoti nedroši to darba jautājumu dēļ, jo tur beigās norādīts, ka vajadzēs tādus un šādus darbiniekus, kā viens norādīts PR cilvēks, un tad tur kā šim "jaunajam darbiniekam" pienākošies pienākumi uzskaitīts principā tieši viss tas, ko daru es (mīnus ĒA projekta lietas, jo tas ir atsevišķs EU projekts), un vēl konferenču organizēšana. un es sēžu, lasu, domāju - ok, labi, viņi tad, piemēram, balstoties uz šo, atrod jaunu PR cilvēku, un ko tad tur darīšu es? jūtos kā tāds zatlers, varētu celties kājās, kāpt birojā uz galda un teikt - "un es...kas es esmu?"

un es pilnīgi jūtu, kā šīs bažas un neskaidrība sūcas cauri visām šķirbām, kā tāds oil spill sāk piesārņot citas dzīves sfēras, kā es pēkšņi sāku justies sliktāk un baidīties vairāk par savām sociālajām attiecībām, citām prasmēm, pamazām atkal apšaubīt savu vietu pasaulē vispār. nekad jau tā pārliecība nav bijusi diez ko spēcīga, tagad viņi tā vienkārši ņems un nomīdīs manus mazos, zaļos asniņus?
 
 
( Post a new comment )
rrr[info]rr_rrr_r on December 15th, 2016 - 09:26 pm
varbūt viņi secināja, ka ar vienu pusslodzes cilvēku nepietiek visiem darbiņiem un vajag vēl vienu Tavu funkciju cilvēku? un tad jūs abi tos visus darbus?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 15th, 2016 - 10:00 pm
bet tad nafig nevar arī ar mani pašu par šo kādu vārdu pārmīt?

jebkurā gadījumā, es jau nesaku, ka te obligāti notiek/ir noticis/notiks kas slikts, šīm vienkārši emocionālā līmenī ir liels "draudu potenciāls", jo es jau patiesībā neesmu par sevi pietiekami pārliecināta. PR grāda man nav, lai gan, skatoties uz to, kas jādara brālim, to PR mācoties, priekšstats ir visai konkrēti tāds, ka zaudējusi es neko neesmu, izņemot varbūt vienīgi kaut kādus terminus latviešu valodā, kurus nezinu, un kurus reāli arī darba veikšanai nevajag. es esmu gudra un brīnišķīga, un labs darbinieks, bet nu acīmredzot kaut kādā mērā tie ir tikai tukši vārdi, ja jau man tas sev tik cītīgi jāatkārto.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rrr[info]rr_rrr_r on December 15th, 2016 - 10:05 pm
pai,

saprotami, ka emocionāli šis ir diezgan nepatīkami. bet kā jau pati citā komentārā norādīji, ka to ir sastādījuši divi cilvēki, kas potenciāli vispār nepārzina ne struktūru, ne šobrīd notiekošo.
bet kas attiecas uz Tevi informēšanu.. nu, Tavs boss mēdz nepārsūtīt Tev vajadzīgus ēpastus. un citi kolēģi teju naktīs kaut ko prasa izdarīt. izklausās, ka viņiem tur ar iekšējo organizāciju iet pašvaki. tāpēc jebkādas izmaiņas struktūrās un tamlīdzīgi plāni arī varētu netikt adekvāti nokumunicēti.
ņuf, zvēriņ. Tu esi ļoti brīnišķīga un ļoti labi proti darīt savus pienākumus. tāpēc viņiem nebūtu iemesla Tev tos atņemt! jaunnedēļ aizej kādam uzvaicāt. bet līdz tam labāk jau nepieņemt kaut kādas sliktākās opcijas.
(Reply) (Parent) (Link)