11 November 2013 @ 01:40 pm
 
vēl vakardien, gaidot katrīnu un puslīdz bezmērķīgi planējot pa gc, atradu veikalā visai pārsteidzoši plašu bralettes piedāvājumu, un sajūsmā iegādājos 3for2 un vēl vienu, jo kopš pagājušā gada lepnās pievienošanās no bra november pat ne pakāpeniski, bet praktiski vienā rāvienā gandrīz pilnībā pārstāju valkāt krūšturus. agrāk es ļoti daudz un bieži jutos bēdīga par to, ka man ir ļoti mazas krūtis priekš tāda ne-skinny auguma, un visādi krūšturi bija ļoti svarīga apģērba sastāvdaļa nevis tāpēc, ka tiešām vajadzētu vai būtu ērti, bet tāpēc, ka man vienkārši bija kauns, ka bez krūštura man diez ko nav arī krūšu, ka bez krūštura tās būtībā ir/izskatās mazākas, nekā mana brāļa liekā svara rezultāta krūšukurvja tauciņš. nu, par šo es ar zināmu lepnumu varu teikt, ka esmu tam tikusi pāri. vai es priecātos, ja manas krūtis būtu nedaudz lielākas? protams. bet es vairs nebēdājos par to, ka tās tādas nav. tomēr viens faktōrs, kas laikam raksturīgs teju visām mazām krūtīm, padara dzīvi pavisam bez krūšturveidīga objekta ne vienmēr līdz galam iekārojamu - tās ir ļoti jutīgas (tāpēc arī man no sirds riebās skriešana, līdz brīdim, kad beidzot atklāju sev sporta krūšturu pasauli), un tas attiecas ne tikai uz aktīvu sportošanu, bet arī, piemēram, apkārtējās vides temperatūrām, apģērba materiāla or whatever else have you ietekmi. nu, un tad pēdējos mēnešus mana galvenokārt lietotā apakšveļa ir bijuši primark cheapo it-kā-sporta-krūšturi, kas nav gluži pietiekami īstām sportiskām aktivitātēm, bet ir kaut kas, ko vilkt un justies labi. tie, protams, neizceļas ne ar kādu vizuālu iepriecinājumu, tāpēc es jau kādu laiku ik pa brīdim iečekoju, vai kaut kur nerēgojas kas jauks iegādājams, un, voila, tagad esmu pie dažiem tikusi un jūtos ļoti apmierināta.

bet tagad es nesaprotu, kāpēc arī pēc šī man roka neceļas atbrīvoties no vismaz lielākās daļas tiem krūšturiem, kurus esmu gadu gaitā uzkrājusi un lielākoties tāpat nevelku. protams, ir tur arī tādi, kas, par spīti faktam, ka ir krūšturi, IR ērti (piemēram, tie pāris no lindex, ko savulaik ar sajūsmu iegādājos kā pārsteidzoši piemērotus manām specifiskajām krūtīm, hah) un ko es nemaz nevienā brīdī nedomāju atmest no lietošanas gadījumos, kad gribas tā smuki, bet tad ir vēl visādi, kas, lai gan ir tiešām smuki (man nav nesmuku krūšturu, haha), būtībā arī ir tikai tas - smuki. un atšķirībā no citām drēbēm, kuras es patiešām ar vieglu roku sakrāmēju maisos uz atdošanu/izmešanu, secinot, ka nevelku un visdrīzāk arī nevilkšu, pat ja liekas tiešām, tiešām smukas (nu, labi, i cheated a bit, pirms vešanas uz otro elpu devu priekšroku ilzes meitenēm, lai izrevidē un, ja kas patīk, piesavinās - jo tad man pastāv liela cerība kaut kad tos smukumus vēl ieraudzīt kādam citam mugurā un apmierināti ņurdēt) vai mīļas, es nevaru. saliku maisiņā un nobāzu skapja augšējā plauktā, lai neaizņem vietu atvilktnē, bet doma, ka varētu tos kaut kur atdot prom pavisam, liekas kaut kā... vienkārši šausminoša. un tas taču ir absurdi, tāds suns uz siena kaudzes.

retōrisks jautājums - vai šis saistāms ar zemapziņas bažām par pilnīgu sievišķības zaudēšanu, haha?
īsts jautājums - ko jūs darāt gadījumos, kad ir skaidrs, ka kādas lietas nav vajadzīgas, bet ir tik, tik, tik grūti no tām atteikties?
 
 
( Post a new comment )
[info]zirka on November 11th, 2013 - 02:25 pm
metu laukā/atdodu/atbrīvojos/nogrūžu vēlākai izmešanai/galu beigās izmetu

IZŅEMOT ļifonus, nekad nevar zināt, vai izmērs neizdomā mainīties svara izmaiņu un hormonu svārstību rezultātā, tāpēc pareizi dari - nekad nevar zināt, ka nenoder atkal
(Reply) (Thread) (Link)
[info]zirka on November 11th, 2013 - 02:26 pm
nu, izņemot tos vecos krūšturus, kuru izmērs par 2-3 atšķiras no šībrīža numura
(Reply) (Parent) (Link)
gamall[info]gamall on November 11th, 2013 - 04:11 pm
šim tam no rakstītā varu pievienoties, un, ja maciņš atļaus, izmantošu informāciju (paldies par to!) un došos pārmeklēt gc, jo šaizemē vēl nav gadījies redzēt bralettes, un mans to krājums ir pārāk mazs.

nevajadzīgās lietas ir maisos lielā kaudzē gadiem ilgi.
(Reply) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on November 11th, 2013 - 06:11 pm
Es esmu galīgi apsēsta ar smukām lietām, kaut arī es krūšturus vispār gandrīz nevalkāju, tikai jau vakar minētajos gadījumos, tāpat šodien domāju, žēl, ka nesanāca laika vēl arī pastaigāt pa veikaliem, ja jau tur atlaides...ar mani kaut kas nav kārtībā. :D

Es mēdzu lietas, par kurām zinu, ka kaut kādu iemeslu dēļ tās vairs nevilkšu, bet ārā mest negribas, padarīt par mājas drēbēm. Bet ar krūšturiem jau laikam tas nav tik vienkārši, īpaši, ja pārāk tos valkāt vispār negribas. Bet vispār es tāpat kā ar citām lietām, no kurām grūti atvadīties, sagaidu īsto brīdi, kad to tomēr ir iespējams izdarīt, agrāk vai vēlāk tāds pienāk. Vēl palīdz pārvākšanās, jo tad pēc iespējas gribas atbrīvoties no visa liekā.
(Reply) (Link)
lara[info]lara on November 11th, 2013 - 08:31 pm
Nevajadzīgās lietas glabāju tik ilgi līdz vairs nav žēl no tām atbrīvoties. Tikko sāku no lietām atbrīvoties, tā gribas atbrīvoties vēl un vēl. Un tā tas process aiziet.
(Reply) (Link)