Emotions ([info]rubija) rakstīja,
@ 2012-10-08 01:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
if you're going to try,
go all the way.
there is no other feeling like
that.
you will be alone with the gods
and the nights will flame with
fire.





(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2012-10-08 01:25 (saite)
Trū. Bet nav jau, kurp iet. Tikai ceļš. Var tikai domāt, ka kaut kur jāiet, un tā noiet no ceļa, kurš pats tevi ved. Izvēles ilūzija sāp konfliktā ar realitātes determinētību.

Šitādus (tip autora) tekstus gribas runāt tieši šī konflikta dēļ. Ir cilvēki, kas neapzinās realitātes determinētību, un viņiem nekas nesāp - tikai močī! Tad ir šis starpstāvoklis, kur uzmanību piesaista šis matrixa gļuka šilieris, kad sakustās butaforijas. Un gribas ticēt, ka ir vēl tas svētlaimīgais zen stāvoklis, kurā brīvās gribas ilūzija ir sekmīgi pakļāvusies universālajai neizbēgamībai. Katrā gadījumā - nāve mūs atbrīvos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rubija
2012-10-08 01:32 (saite)
Man ir tik tālu jāiet, psc, reāli slinkums + ignorance pārvērtuesies teju aklumā, kas ir diezgan degradējoši. Tiešām beigās, tas būs OSHO??!? ; (

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2012-10-08 01:45 (saite)
Pirmkārt - nepsiho. Kamēr ir pieejami cilvēki, kas rubī kko, ko rubija vēl nerubī, vari tip bez lieka izmisuma tip runāties un mācīties n šit.
Tad jau otrkārt un tā tālāk - pokuj ka/ja/vai osho. Ja osho, tad es gribu būt osho, nevis sekot osho. Katram savs. Un tāpat - nav ne galvenās receptes kā tādas, ne varonīgās liktens takas, kas tev jāizcērt kā izvēles gājiens. Viss notiek pats - arī tu un es un visa pasaule. Tad lai notiek - pat ja tur ierēķināta neizbēgama pašnāvība vai nabadzība, vai slava, vai pārvēršanās sarkanā abažūrā.
A taga īsnībā vēls, jāiet gulēt. Es arī tikko piečoknīju, ka 2h vnk izkritušas (laikam eBay :( atstarpe )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?