rolexx ([info]rolexx) rakstīja,
@ 2008-07-20 21:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
where is my mind?
es. neplānoju. savu. dzīvi.

es vienmēr kādam sekoju, bieži vien viss nokārtojas pats no sevis, atrisinās ar citu palīdzību, arvienvārdsakot, es ļaujos straumei, neņemu sevi rokās, bet pavisam vienkārši slīdu... "Slide"
nekad tā īsti neesmu domājis par to, ko vēlos sasniegt, kas es, pie velna, tāds būšu...; šādas domas mani vēl nav mocījušas. patiešām, ar mani nekad nav bijis tā -

"Pēc tik gadiem es būšu TAS. no tā izriet, ka man jābūt tādam un tādam, jāprot to un to. no tā izriet, ka tāds būšu tad un tikai tad, ja darīšu to un to. to es varu darīt tur un tur. atliek tikai izvēlēties kur."

un rezultātā man ir tāda kā skice.. dzīves uzmetums, rasējums ar raustītu līniju, mans x-gades plāns. ha.
nu nav tā bijis nekad.

Tu. plāno?
cik tālu esi aizdomājies?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]peetersiilis
2008-07-20 22:50 (saite)
tev nevajag plānotāju, jo tev ir divi. Divi mazi, tukši dzīves rāmīši.
Bet man vajag. Citādi es nekad nezinu ko daru rīt.
Un par rītdienu jāsāk domāt. Vismaz. Man.
Jo citādi citiem mazliet sāp.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rolexx
2008-07-20 23:16 (saite)
jā.. hā. tie abi ir dienesta plānotāji. pietiekami atbaidoša paskata, lai netiktu izmantoti ikdienas atgādinājumiem. kaut ko pieklājības labad esmu tur iešvīkājis.

vispār neesmu radināts pie piezīmju rakstīšanas. arī dienasgrāmatu nekad veiksmīgi neesmu rakstījis, tāpēc arī mans blogs neizskatās ne pēc kā.

bet vispār:
es jau nerunāju par kaut kādu ikdienas piezīmju skribelēšanu blociņā, bet gan par lieliem plāniem, kurus nav obligāti jāizliek uz papīra. man nevajag atcerēties to, ko es neaizmirstu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]peetersiilis
2008-07-20 23:43 (saite)
nav man ne lielo plānu, ne papīra, uz kā tos uzzīmēt. man nav domu un sapņu par nākotni, ja neskaita tos vismaz četrus dažādos dzīves modeļus, kādos vēlētos ietērpt savu dzīvi. bet dzīve jau ir tārps, kas lien, kur pašam patīk. Lūk, nonāku pie secinājuma, ka arī man nav LIELĀ dzīves plānotāja.
Bet tā kā Amēlija saka, ka dzīve sastāv no mazajām laimītēm, tad tās mazās lietiņas arī ir vienlīdz svarīgas, nedrīkst piemirst. bet es to mūždien daru. un, ta atminamies, man rakstīto vēstuli no Klāva par manis ietērpšanu piezīmju lapiņās, tad saprotam, ka plānotājs ir mazākais, kas man var noderēt, lai sāktu plānot savu dzīvi, nemaz nerunājot par TO lielo, DZĪVES DZĪVI!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virus
2008-07-20 23:18 (saite)
Man ir pretējā problēma. Man ir tik daudz lietu, ko es gribu un ko plānoju izdarīt, ka, rēķini kā gribi, bet man vajag kādus 200 gadus pavadīt šai saulē.
Bet nē, detaļas es pārāk neplānoju. Tas ir kā sērfot vai kuģot, par mērķi izvēlēdamies kādu punktu uz krasta. Bāku. Es zinu, kur gribu nokļūt, bet ar kuru vilni - well, you never know. Ja pārāk daudz plāno, vari nobīties izmantot kādu shortcut, jo tas taču neietilpst tavā plānā.

"Keep you mind open
And suck in the expierence
And if it hurts -
Well, it's probably worth it."
Beach, OST, Leonardo di Kaprio.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rolexx
2008-07-20 23:32 (saite)
nu, nezinu, vai mans gadījums ir gluži pretējs Tavējam, jo patiešām nekad neesmu centies savas virmojošās domas sakrāmēt pa plauktiņiem, un pavisam iespējams, ka tām visām tur nepietiktu vietas, kad es sāktu ieviest kārtību. varbūt tieši tāpēc es to vēl neesmu darījis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?