Maijs 23., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:05
Visu maiju dzīvoju pie vecākiem viņu lauku mājā. mammai bija gūžas operācija, kā dēļ viņai ir grūtības pārvietoties un tāpēc es te viņa visādu palīdzu. plus tētim pēdējā pusgada laikā krietni ir saasinājusies vecuma demence. viņam ir 89 gadi. kopumā viņam iet ok, tikai ir grūti atcerēties lietas, kas notika vakar, kas notika pirms 5 min vai pirms nedēļas. lielo bildi saprot. Saprot, piemēram, ka ir kovidsituācija. Tas kopā ar viņa ļoti dominanto dabu ar vien apgrūtinātākām kustībām un dzirdi rada sajūtu, ka viņš ir kkādā savā tripā. Skatījos video, no viņa 80 gadu jubilejas ekskursijas pa viņa dzimtajām vietām Tukuma rajonā, tur vēl sharp.
Kkā ļoti dziļi saprotu, ka vienmēr viņus esmu uztvēris kā pusaudzis. Manā pusaudzībā arī mūsu ceļi šķīrās un tā īsti nekad vairs neesam satikušies. Es nezinu vai gribu satikties, nu vai tas vispār ir vajadzīgs, kā viņiem, tā man, bet ļoti aktīvi jūtu, ka ar vien vairāk spēju viņus uztvert kā pieaudzis cilvēks un tajā ir baigā brīvība. Lai arī kopumā tas viss ir drausmīgi - ir pilnīgi skaidrs, kas notiks tuvākajā nākotnē un es nezinu, kas tad būs, kad tas notiks. No otras puses, redzēt šo kā pieaugušam cilvēkam ir vieglāk. Arī tā nezināšana ir krietni vieglāka. Vakar klausījos Jungian Life, kurā stāstīja par vecāku vardarbību pret bērnu - bērnam, tas ir it kā dievs paceltu roku pret viņu. Man ir sajūta, ka mani vecāki vairs nav dievs.

(7 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vilkate
Date:23. Maijs 2021 - 21:03
(Link)
Paldies, kaut kā ļoti dziļi aizķēri.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:24. Maijs 2021 - 10:37
(Link)
Jungian Life ir podkāsts, ja?
[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:24. Maijs 2021 - 11:12
(Link)
https://thisjungianlife.com/ ir visos spotifajos
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:24. Maijs 2021 - 11:46
(Link)
Thanx!
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:24. Maijs 2021 - 14:18
(Link)
gotta check it out
[User Picture]
From:[info]teja
Date:24. Maijs 2021 - 23:25
(Link)
man vēl nav sajūtas, ka mans vecāks nav dievs. nu ar prātu ir, bet kaut kādā zemapziņas līmenī, ķermenis un emocijas, var redzēt, ka nav.
[User Picture]
From:[info]zeme
Date:26. Maijs 2021 - 12:31
(Link)
80 un 90 mūža gadi ir daudz, jeb kā saka "kam vēl nav simts , tas var"
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba